De virtuele locatietour: De oplossing voor nu een fysiek locatiebezoek niet kan

19-03-2020 - EVENEMENTENLOCATIE - In deze tijden wordt om creativiteit gevraagd. Evenementenlocatie Kameryck speelt daar op in door een virtuele locatietour te organiseren. Toch persoonlijk contact en een goed beeld van de locatie zonder het huis uit te moeten.

Buitenplaats Kameryck is dé locatie om het jaar gezellig met elkaar te beginnen. 

 

Datum: 24-03-2020
Tijd: 15.30 uur – 16.10 uur
 

In deze tijden moet je als ondernemer creatief zijn. De omzet daalt, events worden massaal geannuleerd en locatiebezoeken worden uitgesteld. Volgens Venuemarketing is de verwachting dat eventorganisatoren straks massaal gaan boeken. Zoekgedrag gaat veranderen en de agenda voor Q3 en Q4 begint voller te raken.
 
Maar hoe kunnen we er voor zorgen dat wij de eventorganisatoren nu vast kunnen helpen om de juiste locatie uit te zoeken voor de evenementen die later weer plaats gaan vinden? Veel zitten nu thuis, met of zonder kinderen. Plannen de dag anders in dan dat zij normaal gesproken zouden doen. Werk en privé lopen momenteel dwars door elkaar heen.
 
 
Wij als locatie zijn continue opzoek naar wat wij kunnen betekenen voor de eventorganisator maar óók wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat wij straks weer volop te gekke events kunnen hosten!
 
En zo is het virtuele locatiebezoek geboren. Een live tour door de locatie. Plan het in je agenda via deze link en op de dag zelf kun je online via een simpele link van Zoom meedoen aan de tour.
 
 
Tijdens deze tour krijgen jullie de locatie te zien én is er tijd om vragen te stellen via de chat. Vragen die belangrijk zijn voor jouw evenement! De vragen kun je intypen en deze zullen wij beantwoorden tijdens de sessie. Lukt het niet om binnen de tijd alle vragen te beantwoorden, dan beantwoorden wij deze met alle liefde na de sessie (dan plannen we een 1 op 1 sessie in of wij beantwoorden deze per mail) mocht dit nodig zijn! Zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel óf mocht je toch op kantoor zijn vanaf daar!
 
Mocht je het prettig(er) vinden om een 1 op 1 tour in te plannen met één van onze Event medewerkers kan dat uiteraard ook! Laat dat even weten via events@kameryck.nl, dan plannen we dat graag met je in!
 
 
En is dit alles straks weer “normaal”, dan hoef jij niet meer een uur (of twee) uit te trekken voor een locatiebezoek. Mocht de drukte echt gaan toenemen straks, is dit een flinke tijdsbesparing. Dit neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog van harte welkom bent om onze locatie in levende lijve te bekijken en een heerlijke kop koffie met één van de Event adviseurs te drinken zodra dit weer kan.
 
 

(Download het bestand en sla op in je agenda)

Of open op 24-03-2020 om 15.30 direct deze link om deel te nemen aan de tour. 0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Studio 21

  In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde...
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 3. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.
 4. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 5. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners