De Rotterdam opent nu echt en blijkt drijvend evenementendorp (video)

11-03-2010 - Ondanks de vertraging en de grote hoeveelheid kritische publiciteit, straalden de gezichten op De Rotterdam woensdag tijdens de persconferentie vooral trots en blijheid uit. Henk Kroneberg, die namens On Board on Shore de zakelijke boekingen op het schip verzorgt geeft tekst en uitleg voor de FZ camera.

 

Henk vergezeld door zijn salescollega's op het dek van De Rotterdam, met op de achtergrond de Rotterdamse skyline...(vrijdag veel meer foto's en achtergronden over het unieke project). Bekijk ook de fotoreportage van de rondleiding.

Nog dit jaar is er een aantal evenementen op het prachtige schip. Eigen personeel, maar ook de buurtbewoners van Katendrecht zullen de eersten zijn die het evenementenschip in volle glorie mogen beleven. Officieel opent De Rotterdam op 15 februari haar deuren voor het publiek, dat het schip kosteloos mag bezoeken.

Henk Kroneberg (On Board on Shore) nam na de persconferentie de tijd voor een interview met FZ. Tussen neus en lippen door liet de trotse en ervaren evenementenman nog wel even weten, dat de maanden vertraging enkele miljoenen aan misgelopen opdrachten heeft opgeleverd. 'Maar we hebben alle vroegboekers altijd openheid gegeven en aangegeven dat de boekingen onder voorbehoud waren', die openheid legt het schip geen windeieren. Een groot aantal vroegboekers heeft namelijk aangegeven dat ze zeker alsnog zullen gaan boeken. Ook overige partijen kunnen vanaf vandaag bij Henk boeken. 'In januari komen we waarschijnlijk al aan de 10.000 gasten':

 


 

 

Bron: FZ.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners