De prettige cocktail van business, groen en ontspanning voor meeting en events

10-03-2020 - EVENEMENTENLOCATIE - Jouw zakelijke evenement of vergadering combineren met plezier en ontspanning? Landal Business Line heeft er de perfecte locaties, accommodaties en voorzieningen voor, waarbij de voordelen van de parken zoals de ligging, entertainment en natuur kunnen worden ingezet voor jouw zakelijke meeting of event. Een van de trends van 2020 is de saaiheid bij meetings en vergaderingen doorbreken. Waar eventmarketing en live communicatie al jaren op zoek zijn naar verrassende en onconventionele locaties, voorspellen we in 2020 dat ook meetings en vergaderingen de saaiheid voorbijgaan. Laat dit nou net op het Landal-lijf geschreven staan.

Landal GreenParks heeft ruim 90 parken in 9 verschillende landen, waar families en vriendengroepen een weekend of midweek kunnen overnachten in een appartement, bungalow of andere accommodatie en waar zij kunnen genieten van de natuur, rust, entertainment en activiteiten. Tenminste, zo kent de particulier Landal. Als bestemming voor zakelijke evenementen, meetings of bijeenkomsten zal Landal niet bij iedere opdrachtgever top of mind zijn. En dat terwijl één van de Amerken in de wereld van de vakantieparken al enkele jaren over Landal Business Line beschikt: een afdeling binnen Landal GreenParks waar opdrachtgevers van alle soorten zakelijke events geholpen worden door een team van eventprofessionals. Of het nou gaat om een vergadering, een bedrijfsfeest, een andere invulling van het bedrijfsfeest of zelfs het afhuren van een compleet park voor een groot event, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Koen Zijlstra, manager Marketing en Sales bij Business Line, kent het onderscheidend vermogen van de parken als geen ander:

‘Voor zowel kleine als grote groepen is Landal GreenParks de perfecte locatie om een vergadering of ieder ander zakelijk evenement een stukje ontspanning te geven of te combineren met een activiteit.’ 
 

Het is eens iets anders dan een vergadering in een standaard vergaderzaal. Zijlstra ziet dan ook veel voordelen van een Landal-park als locatie: ‘Elke locatie van Landal is omgeven door mooie natuur die betrokken kan worden bij bijvoorbeeld een heisessie of een wandeling tussen de vergaderingen door. Zo krijgt ieder business event een vleugje ontspanning mee. Dat begint al bij de nietalledaagse accommodatie. De gasten op jouw evenement rijden niet naar een evenementenlocatie op een industrieterrein, maar parkeren gratis in het groene decor van de Landal parken. Bij ieder event maken we gebruik van de aanwezige faciliteiten, van entertainment tot outdooractiviteiten, maar we hebben ons aanbod ook aangepast aan de wens van bedrijven of merken. Zo hebben we een groot aantal bungalows, die als break-out accommodaties dienst doen, met alle zakelijke gemakken van dien.’
 

Dat Landal binnen de agenda-mogelijkheden zichzelf mag scharen onder de noemer onconventionele evenementenlocaties, blijkt wel uit de prachtige foto’s van Young Capital, dat met het hele bedrijf een park afhuurde. ‘Je kunt zelfs bij Landal Esonstad (Anjum, Friesland) je eigen eventstad inrichten.
Lees ook: EVENTCASE: Het kan.. Landal Esonstad, uw eigen stad voor uw evenement
mdat de parken allemaal beschikken over catering, een entertainmentteam, (outdoor)activiteiten midden in de natuur en verschillende faciliteiten voor ontspanning als een zwembad of bowlingbaan, is er ook voor kleinere groepen (van 50 tot 250 gasten) veel mogelijk. Alleen door de locatiekeuze bied je dan echt iets anders, iets dat jouw gasten zullen onthouden.

Wel is het belangrijk om op tijd aan te kloppen bij Landal Business Line. ‘Hoe eerder, hoe meer kans dat het park nog niet volgeboekt is door bezoekers. Een goede datum in het laagseizoen zorgt voor een goede deal’, benadrukt Zijlstra de praktijk. ‘De prijzen van het park zijn gunstig. Als je het naar de kosten per persoon terug rekent, heb je voor een betaalbare prijs een ‘andere’ locatie, die goed bereikbaar is, met veel en diverse faciliteiten, Green Key gecertificeerd en ook nog eens de mogelijkheid heeft om te overnachten.
 

INSPIRATIE NODIG?
Het aanbod van Landal Business Line is divers. Dat maakt de mogelijkheden ook groot. Ter inspiratie een paar voorbeelden:  

■ Vergaderen in een penthouse op Landal Waterparc Veluwemeer

■ Een inhoudelijk event in luxe combineren met de Wellness boerderij op Hof van Saksen

■ Met collega’s terug naar de natuur voor een brainstorm in een safaritent op Landal Coldenhove

■ Op wintersport met collega’s of relaties in een Landal park in Oostenrijk of dichtbij huis in Winterberg

■ Een meeting-programma combineren met outdoor- en teambuildingsactiviteiten, vrijwel ieder Landal park is er voor ingericht

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium
 2. Beatrix Theater

  “Beatrixtheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. . Pal...
 3. Wageningen International Congress Centre

  Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij...
 4. Epic Shelters

  Epic Shelters zorgt voor de perfecte overkapping. Of het nu gaat om één van de luifels uit ons verhuurassortiment of...
 5. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners