de+Otter+organiseert+kick+off%2Devent+voor+Deloitte+Tax
Nieuws

de Otter organiseert kick off-event voor Deloitte Tax

Deloitte Tax organiseerde in samenspraak met de Otter creators een Kick Off Event voor de nieuwe strategie. Met als eventlocatie het Efteling Theater, zette de Otter creators een interactief concept neer.

De Otter creators was verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van het concept en had de eindregie in handen. Deloitte Tax nodigde voor het evenement zowel analisten, partners als ondersteunend personeel uit.

De strategie werd uiteen gezet door een afwisselend programma waarin inhoud en animatie hand in hand gingen. Het belang van de nieuwe strategie werd onderstreept door bijdrages van onder meer Piet Hein Meeter (Tax Leader Deloitte Nederland), Roger Dassen (bestuursvoorzitter Deloitte Nederland) en Ian Tod (Deloitte Global Tax). Ook de 9 ‘ambassadeurs’ die een belangrijke rol spelen in de strategie-uitrol waren op het podium te vinden.

'Het gehele programma werd in goede banen geleid door Judith de Bruijn. Door de grote afwisseling in het programma en de interactiviteit met de zaal was de onderlinge betrokkenheid in de groep groot. Een combinatie van videopresentaties, live interviews, animaties, sketches, stemkastjes en elevator pitches brachten de inhoudelijke boodschappen ‘tot leven’. Het geheel werd visueel versterkt door drie levensgrote projectieblokken waarop de beelden picture-in-picture werden geprojecteerd. De choreografie van die blokken, die afwisselend geheel of gedeeltelijk als projectievlak fungeerden, symboliseerde bovendien de As One strategie en onderstreepte het belang dat de Tax collega’s samen ‘As One’ aan de slag moeten met deze nieuwe strategie', kijkt de Otter creators tevreden terug.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.