de+Otter+creators+opent+Maastoren+Rotterdam
Nieuws

de Otter creators opent Maastoren Rotterdam

de Otter creators verzorgde in opdracht van en in samenwerking met Deloitte en AKD Prinsen van Wijmen het openingsevenement voor het hoogste gebouw van de Benelux, de Maastoren in Rotterdam.

Het eventmarketing bureau bedacht een show op het water, waarbij De Maastoren werd gevisualiseerd als ultiem symbool dat de elementen met elkaar verbindt. Bijzondere schepen, groot en klein, van blusboten tot watertaxi’s vulden het water voor de Maastoren.

Symbool van verbinding
'De Maastoren is niet alleen een imposante verschijning in de Rotterdamse skyline, het is tevens een symbool van verbinding: van Rotterdam centrum met de Kop van Zuid, van Deloitte met AKD en van water en land met de lucht. Deze verbinding wilden we graag terugzien in de opening en dat is zeker gelukt. De reacties van de aanwezige gasten en collega’s waren zonder uitzondering erg positief. We kunnen dus terug kijken op een geslaagde opening en op een wederom prettige samenwerking met De Otter Creators', aldus Eelke Toll, Eventmanager Deloitte

Deloitte en de Otter als team
‘Het is sinds een aantal jaren dat wij verschillende concepten voor Deloitte hebben bedacht, vormgegeven en geregisseerd. Dat doen we samen altijd met ontzettend veel passie en enthousiasme. De Otter creators en Deloitte werken als een team. We vertrouwen op elkaar en vullen elkaar daar waar nodig aan. En zo maken wij mooie dingen! De opening van de Maastoren is daar weer het levende bewijs van. Heel veel enthousiaste reacties. Gewoon een mooi evenement waarin wel diepgang en inhoud zijn verwerkt', kijkt Rob de Otter eigenaar van de Otter creators, tevreden terug.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.