De nieuwste vergader- en eventlocaties in Noord-Holland

14-09-2018 - Regelmatig komt het voor dat locaties hun ruimtes een update geven of het aanbod uitbreiden met nieuwe zalen. Zo ontstaan er nieuwe verborgen pareltjes binnen bestaande eventlocaties. Dit keer drie totaal verschillende locaties in Amsterdam en omgeving.

Bierderij Waterland – Monnickendam
Kenmerken: industrieel, aan het water, eigen bier brouwen, zakelijke events tot 200 personen

Begonnen als lokale bierbrouwers, en makers van eerlijke en biologische streekproducten, openden Kristian Kieft en Frank Dutman afgelopen juni Bierderij Waterland. Een industriële locatie met een eigen proeflokaal, aan het water mét stadsstrand én brouwerij. De locatie biedt plek aan tot 200 personen en is geschikt voor o.a. vergaderingen, (bedrijfs)feesten en productpresentaties. Met de diverse vaste foodstands, de vleesproducten van Woeste Willem, de koffie van Kikundi Koffie en het verse brood uit eigen bakkerij, is de locatie ook heel geschikt voor een eigen foodfestival. De locatie beschikt over in-house catering, eigen parkeergelegenheid én ligt op korte afstand van het busstation. (15 min vanaf Amsterdam Centraal). Leuk detail: Je kunt hier tussen vergaderen tussen de brouwketels en zelfs, 6 weken van tevoren, zelf je bier brouwen voor je eigen evenement! Kijk voor meer informatie op www.bierderijwaterland.nl.  


 


The White Door Studio – Amsterdam
Kenmerken: studio, vergaderen & diners, te combineren met yoga- en lifestyle workshops

Begin deze maand werd dit prachtige industriële loft geopend in Amsterdam West. De wit gestylde studio’s moeten gezien moet worden als een leeg canvas waar creativiteit en bewustzijn samensmelten. Oók op zakelijk gebied valt hier van alles te halen. Zo zijn er ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops. Heb je behoefte aan afleiding dan is het mogelijk om tussendoor één van de verschillende yoga- en pilates lessen te volgen. Beide studio’s kunnen tevens worden gecombineerd voor bijvoorbeeld netwerkevents tot ongeveer 120 personen. Meer weten? Kijk op www.thewhitedoorstudio.nl.   

 
  

Gooiland – Hilversum
Kenmerken: modern, licht, urban, 17 subruimtes

Nieuwe eigenaar Philip Lamers heeft de afgelopen zomermaanden gebruikt om Gooiland in ere te herstellen en te heropenen als locatie voor zakelijke evenementen, feesten en bijeenkomsten. Natuurlijke materialen, licht en lucht overheersen weer. Bovendien maken nieuwe subruimtes, en een efficiëntere indeling, het een locatie met legio van mogelijkheden voor evenementen van 50 tot 2.200 personen. De ruimtes zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken, los van elkaar of met elkaar verbonden. Benieuwd? neem dan contact op via info@gooiland.nl.

>> Lees hier het hele artikel over de renovatie van Gooiland HilversumComing up in 2019: nieuwe eventruimte bij The Harbour Club Oost voor 2000 personen!
De restaurants van The Harbour Club zijn unieke en trendy locaties met internationale allure en hoogstaande kookkunsten. Het was al mogelijk om op de vier locaties van het label vergaderingen en borrels te organiseren maar vanaf 2019 krijgt The Harbour Club Oost er ook een ruimte bij speciaal voor evenementen. De naastgelegen loods zal hiervoor worden omgebouwd. De ruimte zal geschikt zijn voor maximaal 2000 personen en biedt dus voldoende mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen. Meer weten? www.theharbourclub.com.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 2. Rode Hoed

  Uniek gelegen aan de Keizersgracht ligt evenementenlocatie de Rode Hoed verborgen achter de gevels van drie...
 3. TivoliVredenburg

  TivoliVredenburg kent niet slechts 1 maar zelfs 5 unieke locaties onder één dak voor alle soorten events,...
 4. Midden Nederland Hallen

  Ontdek de Midden Nederland Hallen; een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland...
 5. Naarderbos

  Naarderbos wordt gekenmerkt door het indrukwekkende uitzicht over het Gooimeer, de centrale ligging in Nederland en...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners