De Kookfabriek: uw eigen locatie voor 35.000 euro

05-10-2010 - De Kookfabriek gaat landelijk, kopt de culinaire evenementenlocatie in haar persbericht. Ondernemers in het land kunnen meeliften op het succes van de eventlocatie.

De Kookfabriek mag zich binnen het segment kookstudio’s met recht één van de pioniers in Nederland noemen. Met vestigingen in Den Haag en Amsterdam is men reeds vanaf 1995 bezig om de kookformule uit te bouwen. 'Ondernemers die dromen over een eigen kookstudio en graag willen “meeliften” op het succes van De Kookfabriek kunnen via een online prospectus instappen en meeliften op het succes', aldus De Kookfabriek.

'De beste reclame wordt in ons bedrijf gemaakt op de vloer. Wij geloven dan ook dat we dat samen moeten doen met mensen die onze passie delen en bereid zijn zelf ‘de winkel’ te draaien en samen met ons willen bouwen aan het merk De Kookfabriek. Mensen die in hun eigen district een succesvol en onderscheidende kookstudio willen opbouwen, hebben nu de mogelijkheid', aldus de locatie.

'Ondersteund door een ervaren verkoop- en administratiekantoor, receptontwikkeling en bewezen systemen kan De Kookfabriek-ondernemer zich volledig focussen op de operatie van zijn/haar bedrijf.' Om in te stappen is ongeveer een kapitaal van 35.000 euro nodig.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 2. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 3. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 4. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 5. Het Koninklijk Concertgebouw

  Het Koninklijk Concertgebouw is centraal geleden aan het Museumplein in Amsterdam en biedt een prachtige ambiance...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners