De+Kookfabriek%3A+uw+eigen+locatie+voor+35%2E000+euro
Nieuws

De Kookfabriek: uw eigen locatie voor 35.000 euro

De Kookfabriek gaat landelijk, kopt de culinaire evenementenlocatie in haar persbericht. Ondernemers in het land kunnen meeliften op het succes van de eventlocatie.

De Kookfabriek mag zich binnen het segment kookstudio’s met recht één van de pioniers in Nederland noemen. Met vestigingen in Den Haag en Amsterdam is men reeds vanaf 1995 bezig om de kookformule uit te bouwen. 'Ondernemers die dromen over een eigen kookstudio en graag willen “meeliften” op het succes van De Kookfabriek kunnen via een online prospectus instappen en meeliften op het succes', aldus De Kookfabriek.

'De beste reclame wordt in ons bedrijf gemaakt op de vloer. Wij geloven dan ook dat we dat samen moeten doen met mensen die onze passie delen en bereid zijn zelf ‘de winkel’ te draaien en samen met ons willen bouwen aan het merk De Kookfabriek. Mensen die in hun eigen district een succesvol en onderscheidende kookstudio willen opbouwen, hebben nu de mogelijkheid', aldus de locatie.

'Ondersteund door een ervaren verkoop- en administratiekantoor, receptontwikkeling en bewezen systemen kan De Kookfabriek-ondernemer zich volledig focussen op de operatie van zijn/haar bedrijf.' Om in te stappen is ongeveer een kapitaal van 35.000 euro nodig.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.