De+Koningshof+huisvest+grote+jaarvergadering+van+Der+Kreis
Nieuws

De Koningshof huisvest grote jaarvergadering van Der Kreis

EVENEMENTENLOCATIE / URK - Der Kreis, is een keukenretailorganisatie, met internationaal ruim 2200 deelnemers. De Nederlandse organisatie kwam onlangs met 500 genodigden bijeen voor de jaarvergadering in De Koningshof te Urk.

De organisatie van de jaarvergadering van Der Kreis Nederland was in handen van Sparkling een evenementenbureau uit Amstelveen. Dit jaar was het thema ‘Holland-in-zicht’ wat in meerdere elementen terugkwam. De bloem- en sfeerdecoraties en de lunch was door de multifunctionele evenementenlocatie De Koningshof aangepast op het Hollandse thema: van oer-Hollandse poffertjes en snoepbuffet tot beschuit met oranje muisjes en roggebrood met haring tot Hollandse lasagne en bitterballen.

Het partnerprogramma bestond uit een bezoek aan het voormalig eiland Schokland even buiten Urk, genoteerd op de lijst UNESCO Werelderfgoed. Zo’n 500 genodigden werden in de zaal getrakteerd op een interactief programma. Der Kreis onderzocht of de belangstelling voor alles wat Hollands is invloed heeft op de manier waarop men naar een nieuwe keuken en badkamer kijkt. De uitkomsten hiervan waren soms zeer verrassend en werden gepresenteerd middels de quiz ‘Wat vindt Nederland’ onder leiding van Jack van Gelder. De bijeenkomst werd afgesloten met een typisch Hollandse borrel en een buffet.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.