De koffie printer is er nu ook voor zakelijke evenementen!

19-03-2018 - CATERING - Je kent ze wel; cappuccino’s waarbij een barista een hartje in het melkschuim schenkt. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht je van je bedrijfslogo, een motiverende boodschap of zelfs het gezicht van je directeur in je koffie?

Koffie printer

Het is mogelijk met een koffie printer. Deze machine is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. In plaats van inkt wordt koffie-extract gebruikt. Hierdoor blijft de smaak van de koffie onveranderd. Met de inkt kan iedere gewenste afbeelding op het melkschuim geprint worden.

Hoe werkt het?
Plaats de cappuccino onder de printer. Gebruik de tablet om je gewenste tekst te typen, een plaatje te selecteren of om je logo of foto te uploaden. Liever zelf een foto maken? Gebruik je eigen telefoon en stuur hem via wifi naar de printer. In enkele seconden wordt jouw persoonlijke cappuccino geprint.

Voor zakelijke evenementen
Twee jaar geleden is de koffieprinter geïntroduceerd in de VS en later in Azië. Op de Horecava 2018 is de latte-art printer geïntroduceerd voor Nederlandse horecazaken. Vanaf heden is de koffie printer ook te huur voor zakelijke evenementen als beurzen, congressen en bedrijfsfeesten bij Bar Company. Bar Company verhuurt mobiele koffiebars met baristi op locatie. Mede-eigenaar Tim Wildenbeest;  ‘De koffieprinter is een ideale manier om je gasten, collega’s of bezoekers te verrassen. Daarnaast biedt het printen van teksten, logo’s of foto’s unieke marketing mogelijkheden. We zien dat er veel geprinte koffies op social media gedeeld worden’.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 2. BetsyBox

  In teams van twee personen koken voor de rest van de groep uit de BetsyBOX!
 3. Culiparade.nl

  Direct de leukste foodtrucks boeken, bij de ondernemers zelf! 1 aanspraakpunt en korte lijnen. Een culinair...
 4. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 5. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners