De+honderdste+reden+om+naar+The+Next+Event+te+komen%3A+een+gratis+eventboek
Nieuws

De honderdste reden om naar The Next Event te komen: een gratis eventboek

THE NEXT EVENT 2019 - #TNE19 opent woensdag 18 september om 09.00 uur de deuren. Dan is de Broodfabriek in Rijswijk de locatie waar ruim 90 eventexperts en innovaties hun huiskamers openen om kennis te delen en 4 podia vol sprekers jouw kennis en expertise verbreden. Maar nu we in de afgelopen weken precies 99 redenen hebben gegeven om naar TNE19 te komen, is er nog eentje...

Januari 2020 verschijnt de nieuwe druk van mijn boek 'Het evenement dat niemand wil missen - Hoe organiseer je dat?' Iedere bezoeker van The Next Event krijgt aanstaande woensdag alvast een gratis exemplaar van die nieuwe, herziene druk (die dus nog niet te koop is). Dat cadeautje word je aangeboden door Eventbranche.nl.

The Next Event is hét kennisfestival voor wie weleens een evenement organiseert. Je vindt er veel inspiratie op verschillende kennispodia en in huiskamersessies (bij decorateurs, start-ups, toeleveranciers, cateraars, bureaus en locaties). Het programma duurt de hele dag, maar het is zo opgezet dat je ook een paar uurtjes kunt komen.

Op één van de vier podia komt het boek Het evenement dat niemand wil missen - Hoe organiseer je dat? tot leven. Erik Peekel, de auteur van het boek, presenteert gedurende de dag:
- het ontwerpen van een ijzersterk programma
- de uitnodiging waar iedereen op ingaat
- werkvormen - hoe activeer je je deelnemers?
- netwerkborrels - hoe kun je die als organisator faciliteren?
- natraject - hoe vergroot je na afloop je impact én je bereik?

Bekijk het volledige programma op www.thenextevent.nl
Op die site kun je je ook aanmelden, deelname is gratis.

 

The Next Event | woensdag 18 september | 9.00 - 19.00 uur | De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.