De+eventbranche+krabbelt+een+beetje+op%3A+hier+zijn+de+eerste+evenementen+na+de+lockdown
Nieuws

De eventbranche krabbelt een beetje op: hier zijn de eerste evenementen na de lockdown

EVENTBRANCHE CASES CORONA - We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, de één zit wat steviger in het schuitje dan de ander, maar het is voor iedereen loei zwaar. Wat is het dan hartverwarmend om aan de hand van de nieuwe regelgeving per 1 juni nu de eerste events te zien. Live. Wat een genot.

Guido Weijers: 'WE DID IT! (als eerste in Nederland!) De eerste coronaproof-voorstelling in Nederland voor méér dan 100 mensen is geslaagd! Vanaf 1 juni zijn 30 mensen per zaal toegestaan. Ons zelfgebouwde theater (met drie gescheiden zalen, gescheiden parkeerplaatsen, gescheiden ingangen, des-infectie, 1,5 meter en eenrichtingsverkeer) voldeed 100% aan de corona-eisen. Alle zalen keken uit op één podium. Dik honderd mensen hadden een heerlijke en veilige masterclass achter glas! Een gelukkige zomeravond voor in een gouden lijstje. Nu hopen dat meerdere gemeentes en theaters dit simpele maar efficiënte idee omarmen!'

Via LinkedIn spraken we met Mechtild Stultiens - Van Straaten van Artishock events & marketing en Stefan Aspers van @Movico die zich als partners aan het project verbonden. We vroegen vooral naar het vergunningstraject:



 

NXTMICE. Wat brengt het Nieuwe Nu voor onze branche? Hoe zien bijeenkomsten er de komende maanden uit en hoe maken we events met minder deelnemers rendabel? Onder leiding van Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut, debatteren kopstukken uit de Nederlandse MICE-branche over drie essentiële thema's voor onze industrie; vertrouwen, investeren en internationaal. Luister, denk mee en ga samen met industrieprofessionals op zoek naar antwoorden die richting geven aan de komende herstelperiode.


Laat je cases zien!

Tijd om met z'n allen te laten zien wat er weer kan en mogelijk is. Voor onze leden kunnen cases gratis en eenvoudig op onze site gezet worden via de EventBranche upload-tool


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.