De BorrelFabriek zorgt voor culinair spektakel tijdens Captains Cocktail van PTA

18-11-2019 - In opdracht van Passenger Terminal Amsterdam (PTA) catert De BorrelFabriek de dertiende editie van de Captains Cocktail op z’n Borrels; met creatieve cateringconcepten die meer dan tot de verbeelding spreken. Van miniatuur smaakbommetjes tot Haute Friture en een Rembrandwand!

Dit relatie event wordt georganiseerd door PTA voor de Amsterdamse Captains of Industry. Voor Dick de Graaff de eerste editie in de rol van directeur van de terminal. Deze editie stond in het teken van ‘Amsterdam’. Aan partners Bloem Bloem, HWM, Faircom en De BorrelFabriek de taak om de gasten te verrassen en inspireren.

PTA als eindbestemming
“Daar waar vaak verwacht wordt dat PTA een locatie is die fungeert als tussenstop voor passagiers, voelde de locatie deze avond als eindbestemming”, vertelt Kim Borrel, directeur van De BorrelFabriek. “We hebben alles uit de kast gehaald om een flamboyante hotellobby-sfeer neer te zetten. Van kop tot staart ondergedompeld in het thema ‘Amsterdam Chique’ met als sfeermakers onze creatieve cateringconcepten”.

The added magic
“De aanwezige gasten werden op mysterieuze wijze in de lift ontvangen met een toepasselijke ‘Lift Me Up’ bite. Op de muis van de hand werd een miniatuur smaakbommetje bereid met o.a. sechuan peper die de smaakpapillen wakker schudde. En omdat 2019 hét jaar van Rembrandt is, mocht deze Amsterdamse schilder niet ontbreken op dit feestje”, aldus Kim. Steak tartare en vegan steak tartare werden gepresenteerd op de Rembrandtwand en door een artistieke muze voorzien van de final touch vanaf haar schilderspalet. “En waar zou Amsterdam zijn zonder de befaamde bitterballen en frietjes op elke hoek van de straat? Wij brachten deze oeroude Amsterdamse snacks in een chic jasje; gepresenteerd als ‘Haute Friture’.”

Directeur Dick de Graaff: “De BorrelFabriek heeft zichzelf weer overtroffen getuige de vele complimenten die wij van gasten hebben mogen ontvangen. Jullie creatieve input heeft ook deze editie van de Captains Cocktail culinair gezien naar een hoger plan getild. Dank!”

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grill`nSmoke BBQ Catering

  Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
 2. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 3. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 4. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 5. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners