De+Boer+bouwt+groot+complex+voor+Pasar+Malam
Nieuws

De Boer bouwt groot complex voor Pasar Malam

De Boer is vorige week gestart met de opbouw van de tijdelijke accommodaties voor de Pasar Malam Indonesia op het Malieveld in Den Haag.

Barbara Kalksma, Senior Account Manager De Boer: 'Eind vorige week zijn we op het Malieveld gestart met de bouw van een groots complex en vandaag staat er ruim 3500 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties. We zijn erg blij met het vertrouwen van de organisatie om een bijdrage te mogen leveren aan dit fantastische initiatief.'

De Indonesische ambassade organiseert de Pasar Malam Indonesia met als doel om de culturele, zakelijke- en culinaire sectoren uit Indonesië te promoten, daarnaast wil men hiermee de banden die mensen in Nederland met Indonesië hebben verstevigen. De beurs staat geheel in het teken van Indonesië. Er is toeristische informatie over verschillende bestemmingen te verkrijgen en gelegenheid voor aantrekkelijke investeringen. Daarnaast kun je kunst en cultuur proeven en genieten van culinaire verrassingen in het restaurant gedeelte, het zogenaamde ‘food court’. Bovendien zijn er nog diverse optredens van Indonesische artiesten.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.