De Alternatieve Kerstborrel

19-11-2020 - Samen borrelen en iets leuks doen met Kerst? Het is dit jaar even wat lastiger, maar er zijn alternatieven. Holland Evenementen Groep introduceert 'de alternatieve kerstborrel'. Een spceciaal (coronaproof) arrangement voor kerst met voor ieder wat wils.

Heel veel mensen werken al geruime tijd thuis en dus is de behoefte om smane met je collega's iets leukst te doen misschien wel extra groot. Ondanks dat er in de zomer meer mogelijkheden waren om een uitje te ondernemen, hebben we gemerkt dat veel bedrijven dit nog niet aandurfde. Gelukkig is er speciaal voor Kerst nu een oplossing: de alternatieve kerstborrel

Het speciale kerst arrangement is volledig online en bestaat uit een kerstgame, kerstmuziek bingo en een borrelbox + gratis kerstmuts. Stap eerst in de schoenen van je favoriete kerstlegende bij de Xmas Moviebusters game. Help met jouw team of afdeling Kerst 2020 vanuit huis te redden door bijpassende foto, video-opdrachten en raadsels uit te voeren. Een persoonlijke host leidt het spel en splitst het gezelschap op in teams. Samenwerken is belangrijk, want het team met de meeste punten wint.

Tijdens de Online Kerst Muziek Bingo kan je lekker meezingen en swingen! Ook hier kom je ‘live’ samen en krijg je van de quizmaster een bingokaart met artiesten in plaats van getallen. Live speelt en zingt de quizmaster bekende kerstliedjes. Herken je de zanger(es) en staat deze op de bingokaart, dan mag je een kruisje zetten. Let wel op, want je weet wat er gebeurt als je valse bingo hebt.

Tussendoor kan je gezellig borrelen, want iedereen ontvangt thuis een heerlijk kerstborrelpakket met lekkere hapjes en drankjes + gratis kerstmuts!

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners