DCRT lanceert Pop-Up Event Box voor zakelijke markt

25-04-2019 - DCRT brengt een nieuw product uit: de Pop-Up Event Box, afgekort P.E.B! Deze box is de snelle oplossing voor bedrijven om zich te presenteren tijdens evenementen. Deze boxen zijn in een compact formaat vanaf 4m² verkrijgbaar en multi-inzetbaar. De P.E.B. is geschikt voor bedrijven om zich de presenteren op een beurs of zijn in een reeks te plaatsen tijdens een netwerk event. De grotere formaten zijn in te richten als pop-up shop of café tijdens outdoor events. De P.E.B. is verkrijgbaar voor (tijdelijke) verhuur of te koop, inclusief complete inrichting en styling.

Met DCRT’s ruime ervaring in conceptontwikkeling, wordt de Pop-Up Event Box volgens de gewenste toepassing en sfeer gepersonaliseerd. Meubilair en decoratie wordt direct vanuit het warehouse geleverd. Bij marketingtoepassingen zoals beurspresentaties, kan de P.E.B. aan het corporate design worden aangepast. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van o.a. de bedrijfskleuren, het logo en andere sprekende stijlelementen.

Gebruiksgemak
Voor DCRT staat het gebruiksgemak van de Pop-Up Event Box centraal. Enkele voordelen van de P.E.B. zijn:

 • Snelle opbouw in slechts 20 minuten
 • Meerdaags event: Pop-it up & Lock it up
 • Persoonlijke styling en branding
 • Voor indoor en outdoor gebruik
 • Opslag mogelijk in DCRT’s warehouse


Van schets tot realisatie
DCRT’s 3D-studio wordt ingeschakeld om opdrachtgevers een realistische impressie te geven van de gepersonaliseerde Pop-Up Event Box. Zij vertalen het concept naar een levensechte 3D tekening. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om rondom én binnenin de Pop-Up Event Box te kijken.

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de Pop-Up Event Box? Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch: 023 555 13 90

Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2
 4. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 5. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners