Dag+oud%2E+Hallo+nieuw%2E+Aangenaam+kennismaken%2E+Bureau+voor+evenementen%2E+Evenementenbureau+2%2E0
Persberichten

Dag oud. Hallo nieuw. Aangenaam kennismaken. Bureau voor evenementen. Evenementenbureau 2.0

Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele evenementenbureau’s is behouden. Enkele fundamentele zaken zijn veranderd. Wat vernieuwd kan worden, blijven we vernieuwen. Samen maken we het verschil. Doet u mee?

Challenge the status Quo
Als je al decennia lang evenementen organiseert zie je hoe de markt verandert. Onze eigen samenstelling en samenwerkingsverbanden hebben wij afgelopen jaren dan ook drastisch durven vernieuwen en veranderen.

Dit maakt dat wij vandaag én morgen optimaal kunnen blijven inspelen op de wensen, behoeften en eisen van bedrijven zoals die van u. Namelijk meer efficiëntie, flexibiliteit en transparantie rondom de organisatie van uw bedrijfsevenement. 

Xtra opvallen. Xtra zichtbaarheid. Xtra impact. Jazeker! 

Als modern evenementenbureau doorbreken we graag bestaande (denk) patronen en gewoontes. We spelen graag in op laatste trends. Ondernemen graag maatschappelijk verantwoord. We blijven vernieuwen, wat vernieuwd kan worden. Uiteraard graag samen met u. 

Om te beginnen hebben we voor u een gratis Inspiratie EventBook. Waarom?
Zodat u ideeën en inspiratie kunt opdoen in uw oriëntatiefase.


Evenementenbureau 2.0 - Dag oud. Hallo nieuw. De verschillen en úw voordelen:


Overheadkosten behoren tot het verleden
Door onze samenstelling behoren overheadkosten in tegenstelling tot traditionele evenementenbureaus tot het verleden. Een groot voordeel voor u dus.

Lift mee op onze schaalvoordelen
Uw evenement organiseren in samenwerking met bureau voor evenementen maakt daarnaast dat u profiteert van onze scherpe inkoop-mogelijkheden bij relevante leveranciers. U lift mee op onze schaalvoordelen. 

U bent dus zelfs voordeliger uit, als u samen met ons uw bedrijfsevenement organiseert. 

Het beste van 2 werelden
Lift mee op de mogelijkheden van ons grote en veelzijdige netwerk. Wat ons netwerk uniek maakt? Het beste van 2 werelden.

Namelijk een unieke combinatie van de publieke en zakelijke evenementenbranche. Deze combinatie maakt dat wat soms onmogelijk lijkt, wél mogelijk wordt gemaakt voor uw event!

Bekijk onze eventcases en referenties. Dan begrijpt u wat wij bedoelen. Beoordeelt u vooral zelf.

Onze aanpak? Gewoon aanpakken. Nononsense!
De aanpak voor elk evenement is uniek. Onze aanpak is de aanpak die het beste past bij u. Iedere situatie is namelijk anders. Maar met 25 jaar kennis en ervaring weten wij als geen ander wat de (on)mogelijkheden zijn, wat de belangen zijn én wat die impact kan zijn van een goed georganiseerd bedrijfsevenement.

Bent u klaar om écht het verschil te maken? Dan zijn wij er om u te helpen. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.