De cursisten die hebben deelgenomen aan de cursus Event Basis I of aan een van de themaprogramma’s in 2007 en 2008 werden door de charmante dames Roebsy en Lea ontvangen in La Chambre Obscure in de Amsterdamse Supperclub.
Er werd behoorlijk bijgepraat en het was leuk dat iedereen elkaar na de geslaagde cursussen weer even kon ontmoeten in deze beroemde club. Vooral de Amsterdam Event Company en de Heineken Music Hall waren tijdens de party sterk vertegenwoordigd. De genodigden konden culinair onder meer genieten van kipsate noodles, rettich wortel courgette, een salade St. Jakobsschelp, avocado en rivierkreeft. Hoogtepunt was de Crèmebulle die met een chocolade sigaret in een asbak werd gepresenteerd.
Uiteraard werd er ook kort ingegaan op het nieuwe cursusprogramma Event Advanced dat in het najaar zal starten en waarover docenten Iris Eshel (INHOLLAND) en Rein Korthals Altes (aRTi) in het kort uitleg gaven aan de aanwezigen. Verdieping op de cursus Event Basis I met onderwerpen als technische productie, briefing, pitchen en accountabilty komen in deze vervolgcursus aan de orde.