20 maart 2013

Cuisine on tour verzorgt 10.000 gasten in 7 dagen

Door Sjoerd Weikamp

Rubrieken

PARTYCATERING - De afgelopen week was voor Cuisine on tour en haar team voorlopig de drukste week van 2013. 'Op diverse locaties in Nederland en in opdracht van verschillende opdrachtgevers werden ruim 10.000 gasten verwend met de meest uiteenlopende creatieve concepten op het gebied van food, presentatie en dienstverlening.'

Achtereenvolgens verzorgde Cuisine on tour en haar team onder meer in opdracht van Quince Events de ruim 3300 bezoekers van een elektronica dealershow in Studio 24 van het Mediapark te Hilversum, ruim 1000 gasten bij diverse VIP ontvangsten in Utrecht, in opdracht van Must de 475 relaties van 30 ondernemingen tijdens het jaarlijks terugkerende high end business to business event The Company Club in de Laurenskerk te Rotterdam, een 2-tal feestavonden met totaal 1100 gasten aan boord van de OCEANDIVA en als afsluiting in opdracht van Fijnevent de 4000 gasten van een bedrijfsfeest in Ahoy Rotterdam.

'Dankzij de goede samenwerking met haar opdrachtgevers, de uitstekende voorbereidingen en de fantastische inzet van Cuisine on tour en haar partners wordt teruggekeken op een zeer succesvolle week en zijn de voorbereidingen voor nieuwe opdrachten al weer in volle gang', aldus de partycateraar.