19 december 2014

Cuisine on Tour breidt diensten uit als culinair partner van Muntgebouw Utrecht

Door Maartje Springer

Rubrieken

CATERING EVENEMENTEN - Partycateraar Cuisine on Tour breidt haar dienst 'foodsupport' uit door een partnership aan te gaan met evenementenlocatie Muntgebouw Utrecht.

Adriaan Derksen, pandbewaarder van het historische Muntgebouw Utrecht, en Dimitri Chalos, eigenaar van Cuisine on tour, stelde tijdens een kennismakingsperiode vast dat zij dezelfde filosofie hanteren, gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaam partnership. De samenwerking tussen de twee ondernemers past volledig in de toekomstvisie en het tweeledige dienstenpakket van Cuisine on tour.

Naast conceptcatering, waar communicatieoverdracht een belangrijke rol speelt, gaat de communicatie versterkende cateraar een partnership aan met selecte evenementenlocatie om de dienst 'foodsupport' (food & koks op locatie) uit te breiden. De partycateraar zal voornamelijk culinaire dinerconcepten creeren op basis van deze dienst. Hierin onderscheidt zij zich door kleine menukaarten aan te bieden in twee seizoenen en volledig in stijl van de locatie.