CT Event Services en Beelen Nederland bundelen krachten voor beter afvalmanagement op evenementen

21-12-2018 - Beelen Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in CT Event Services, zodat er een sterke combinatie ontstaat om evenementenorganisaties volledig te ontzorgen wat betreft afvalmanagement- en verwerking.

Beelen Nederland en CT Event Services hebben beide veel ervaring op het gebied van dienstverlening  in de afvalketen. CT Event Services kan door de samenwerking verdere invulling geven aan de verduurzaming van de festivals en evenementen. Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Het verwerven van het meerderheidsbelang in CT Event Services past volledig in onze ambitie om brede oplossingen op het gebied van afvalmanagement aan te bieden aan onze klanten. Het bundelen van de krachten brengt ons samen verder in onze strategie tot reduce, reuse en recycling van afval.” 
  
Mark van Beek (CEO CT Event Services) “Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog meer te verhogen ben ik op zoek gegaan naar een combinatie waarbinnen dat mogelijk is. Beelen Nederland bleek een logische partner, omdat zij ons streven naar kwaliteit en continuïteit volledig onderschrijven. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in (duurzame)grondstoffen verwerking wat volledig aansluit op onze visie.”

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners