CrowdLED komt met nieuwe versie LED polsbanden voor evenementen

14-09-2016 - EVENT GIMMICKS GADGETS INNOVATIES - CrowdLEDs zijn lichtgevende polsbandjes die eenvoudig op afstand bestuurd worden. Daar kan het publiek op ieder evenement opeens 'op lichten'. Door het succes van de eerste versie komt de startup nu met de nieuwste generatie van deze bandjes. Deze heeft nóg meer mogelijkheden en zorgt voor nog betere publieks-ervaring.

'Op grote evenementen zoals Eurovisie Songfestival en Coldplay waren soortgelijk bandjes al te zien. Met één druk op de knop verander je het publiek in een grote lichtsensatie. Tot nu was een effect zoals dit alleen betaalbaar voor stadionconcerten of evenementen met duizenden bezoekers. Maar door CrowdLED zijn deze nu ook inzetbaar voor B2B events, bedrijfsfeesten of zelfs een huwelijk. De bandjes zijn ook in kleine oplage betaalbaar én je kan ze personaliseren met je eigen logo of boodschap', weet Paul Reuwer van Crowdled.nl.

Ideaal aandenken
'Het werkt als volgt: de bandjes worden bij de ingang aan alle gasten uitgedeeld. Zodra het evenement zijn hoogtepunt bereikt druk je op de knop en zal het hele publiek onderdeel worden van de lichtshow. Gasten voelen zich meer betrokken en de filmpjes die gasten maken van het effect verschijnen overal op social media. De nieuwste generatie polsbandjes van CrowdLED beschikt over multi-color LED's waarmee ze 13 standen in 6 kleuren kunnen aannemen. Je hebt geen speciale apparatuur of personeel meer nodig om de bandjes op afstand te besturen. De bandjes hebben ook een nieuw, strakker design en je gasten mogen ze meenemen als aandenken.'

'Je kan de bandjes ook gebruiken om de gasten op je congres of diner in te delen in groepen. Zo laat je bijvoorbeeld elk bandje oplichten in de kleur van de tafel waar de gast mag plaatsnemen. De gasten zullen zich hierdoor een onderscheidend en innovatief evenement herinneren. De reacties van de deelnemers tot nu toe zijn fenomenaal', aldus een enthousiaste Reuwer.

Meer informatie over deze Nederlandse startup in de eventbranche: www.crowdled.nl 
 

2 Reacties

Leuke B2B toepassing voor bedrijfsfusie:
Led bandjes eerst blauw en rood en daarna samen paars als de fusie officieel is, en dan...let's party!

Of bij een sanering:
De mensen waarbij de bandjes nu rood oplichten worden verzocht rustig naar de kapstok te lopen en hun jas alvast aan te trekken...Nee deze is wellicht wat minder;)

Maar toepassingen genoeg te bedenken
Askin @ 15-09-2016 09:55 uur
Wij hebben ook veel ideeën! Wij gaan het gebruiken voor een awardshow. Bij de bekendmaking lichten 400 bandjes rood op. De 10 winnaars worden groen.
Peter Vollenberg @ 16-09-2016 15:14 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 2. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 3. van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event.
 4. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 5. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners