Crowd+Control+op+jouw+evenement%3F+Deze+11+producten+en+diensten+zijn+een+uitkomst
Nieuws

Crowd Control op jouw evenement? Deze 11 producten en diensten zijn een uitkomst

CROWD CONTROL EVENEMENTEN - Ga er maar aan staan: een evenement organiseren in deze tijd, waarbij hygiëne, veiligheid en afstand houden opeens bovenaan je checklist staan. Crowd control, waar de festivalbranche al jaren in excelleert, is nu bij ieder zakelijk evenement ook van het grootste belang. Maar hoe zorg je nu voor een prettige beleving en toch strakke crowd control op jouw evenement?

Onderstaand vind je 11 producnten en diensten, afkomstig uit het online magazine Crowd Control, die voor jouw evenement zorg kunnen dragen voor een prettige, goede en effectieve crowd control. Of het nou gaat om de triage, registratie, signing of crowdmanagement, deze bedrijven kunnen je helpen:

1,5 meter afstand: speels en energiek

  • Op zoek naar een spectaculaire manier om reclame te maken of de 1,5 meter boodschap over te brengen? Amigo Produkties heeft de oplossing: Sign Jugglers.

Ticketprovider Entranz verzorgt COVID-19 check

  • 24 uur voor evenement een automatische check voor al jouw bezoekers: met Entranz regel je de ticketverkoop, toegangscontrole en COVID-check in 1.

Crowdmanagement in coronatijd

  • Om in de coronatijd evenementen te organiseren en bezoekers te ontvangen zijn er de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Hoe maak je jouw eventregistratie corona-proof?

  • Met alle verplichtingen en richtlijnen die bij ieder evenement nu standaard zijn, zijn duidelijke communicatie en registratie, een soepele doorstroom, zo min mogelijk fysiek contact, hygiëne en veiligheid absolute voorwaarden. 

SCANmi: de gezondheidscheck bij binnenkomst

  • Met SCANmi wordt de gezondheidscheck bij binnenkomst van gasten en bezoekers nauwkeuriger, sneller en veiliger. De optische infraroodsensor meet de lichaamstemperatuur via het voorhoofd of de pols en toont deze direct op het LCD-scherm.

Intelligente schermen reguleren drukte

  • Met het nieuwe, in Nederland en België ontwikkelde, telsysteem CrowdAlert kunnen bedrijven, locaties en eventorganisatoren op een eenvoudige manier regelen dat er niet méér klanten of bezoekers dan toegestaan de winkel of het evenementen binnengaan en dat iedereen op veilige afstand van elkaar het 'event' kan bezoeken.

Hét toegangssysteem van de toekomst

  • Met de inzet van hét innovatieve all-in one toegangssysteem draagt u zorg voor optimale controle en maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers. Axxes Logic introduceert innovatieve toegangssystemen ‘Smart Entry Solutions’ voor praktisch iedere branche waar groepen bezoekers, klanten of medewerkers worden ontvangen.

Close app is marketingtool én crowd control ineen

  • Slechts een enkel bedrijf in de eventbranche lukt het om snel en efficiënt te schakelen, om het aanbod of de service aan te passen aan de crisissituatie. Close hoefde zichzelf niet opnieuw uit te vinden, de app die zich in de eventmarkt zette als online marketingplatform, is nu de oplossing voor crowd control ... tot in je broekzak.

Eenvoudig afstand houden met CrowdLED en CrowdRanger

  • CrowdLED komt met twee oplossingen die zorgen voor afstand en voor de doorstroming van bezoeker met een tijdslot. De CrowdRanger is een badge die rood oplicht wanneer 2 gasten niet genoeg afstand houden. Een CrowdTimer is een armband of keycord dat rood oplicht wanneer je tijd om is. 

Safety Check scant de lichaamstemperatuur van bezoekers en medewerkers

  • Door de komst van deze check is het mogelijk preventief te handelen door een temperatuurscan en door het geven van een tril en/of geluidssignaal bij een te grote nabijheid van andere mensen. Ook is in het geval van een besmetting door het corona virus de bron snel te achterhalen, zodat verdere besmetting voorkomen kan worden. 

VisitorControl: een veilig ontvangst van je gasten

  • Wil je jouw bezoekersflow beter onder controle hebben en beter kunnen doseren? VisitorControl helpt je hierbij. Zo regel je eenvoudig een maximumaantal gasten op je event of bijvoorbeeld je terras.

 

Bekijk het volledige magazine Crowd Control in corona-tijd, klik op onderstaande cover:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.