Crisis+Monitor+deel+II%3A+opdrachtgevers+massaal+over+op+online+events+en+1%2C5+meter+concepten
Nieuws

Crisis Monitor deel II: opdrachtgevers massaal over op online events en 1,5 meter concepten

CRISIS MONITOR EVENTBRANCHE.NL - Ook al lijkt de faillissementengolf de branche al bereikt te hebben en staat ons nog heel wat te wachten de komende maanden, de opdrachtgever blijft zeker niet bij de pakken neerzitten en daar springt de branche waar mogelijk op in. Zo zien we in de monitor dat de opdrachtgever massaal over gaat op online events en zich ook zeker gaat richting op 1,5 meter concepten.

Tweederde gaat of is al bezig met online events en driekwart ziet heil in de 1,5 meter concepten, voor zo lang dit het enige is dat mogelijk is. Onderstaande grafieken geven een duidelijk beeld onder de opdrachtgevers:

Opdrachtgevers over Online Events:

Opdrachtgevers over 1,5 meter concepten:

EventBranche.nl heeft de Crisis Monitor beschikbaar gesteld voor iedereen, met 15 pagina's vol grafieken, percentages en beelden van de eventbranche en de stand van zaken onder opdrachtgevers. Zo is er gevraagd naar het inzetten van online events, het aanhaken op de mogelijkheden van 1,5 meter concepten, budgetten, annuleringen etc. De monitor is eenvoudig te downloaden via onderstaande button:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.