Coronaproof+events+organiseren%2C+dat+kan+bij+Borchland+met+de+Path%C3%A9+Drive%2DIn+Bioscoop
Persberichten

Coronaproof events organiseren, dat kan bij Borchland met de Pathé Drive-In Bioscoop

Op het terrein van Borchland staat sinds kort een heuse Pathé Drive-In Bioscoop! Met topfilms zoals Bohemian Rhapsody, The Lion King, Green Book, 1917, The Breakfast Club en Grease. EventBranche.nl schreef al eens over de Drive-In als mogelijk corona-proof concept voor events en zo steekt Borchland het ook in: 'De Drive-In in samenwerking met Pathé biedt ook mogelijkheden voor (relatie) events.'

Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks films getoond. De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan ruim 120 auto’s. Omdat de films op een LED-scherm worden getoond, kunnen bezoekers ook overdag naar de film.

Zin in een snack tijdens de voorstelling, dat kan via een QR code. Drankjes, popcorn, M&M’s, hotdogs en meer worden naar je auto gebracht! Het geluid is te horen d.m.v. een FM-zender via de radio en uiteraard worden de 1,5 meter maatregelen gewaarborgd.
 

Mogelijkheden voor relatie-events

De Drive-In Bioscoop wordt ook gebruikt voor bedrijfsevents. Uitkoop is namelijk mogelijk. Denk aan (product)presentaties met bijhorend podium erbij, live sportwedstrijden of gewoon met personeel naar de film als personeelsuitje. Wil je meer weten, neem dan contact op met Linda van Polen, via l.vanpolen@borchland.nlVoor de volledige programmering, kun je een kijkje nemen op  https://www.borchland.nl/drive-in-bioscoop.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.