Coronacrisis in de events - 4 Eindhovense partijen slaan handen ineen

01-10-2020 - Premier Rutte meldde op 28-9 tijdens de persconferentie dat teambuilding en bedrijfsuitjes even niet kunnen. Vier Eindhovense bedrijven bewijzen het tegendeel en verzorgen juist in deze tijd teambuilding borrel pakketten. Hoezo geen teambuilding?

De coronacrisis levert nieuwe creatieve ideeën en samenwerkingen op, zeker als bedrijven economisch hard getroffen worden. Na een brainstorm hebben vier Eindhovense bedrijven de handen ineen geslagen. Zij hebben een ruime keuze aan online teambuilding borrelpakketten samengesteld, van brievenbus pakketjes tot aan heuse pakketten goed gevuld met lekkers, dranken en relatiegeschenken. Sociale werkplaats Ergon verzorgt de assemblage, Prikkels de relatiegeschenken, PostMasters het DTP werk en de verzending en Duurzaam Bedrijfsuitje de online teambuilding.

Niels Lodewijks, eigenaar van Duurzaam Bedrijfsuitje, vult aan: "De klant bepaalt de inhoud en boodschap, wij zorgen dat het pakket inclusief een online teambuilding game naar de collega’s thuis wordt gestuurd. Of het nu om 20 pakketjes gaat of om duizenden pakketten, wij zijn er klaar voor. De borrel (en straks Kerst) pakketten zijn al jaren leverbaar, maar met toevoeging van een online teambuilding game leveren we toegevoegde waarde. En de klant vindt het fantastisch, een mooie oplossing in deze tijd. Ga online met je collega’s borrelen en kies voor een online quiz of lachen in de online Crazy88 teamgame. De game is eenvoudig te downloaden op je telefoon, dit is het ideale teambuilding uitje van deze tijd: veilig thuis en coronaproof".

De pakketten worden tevens voorzien van een gepersonaliseerde boodschap. Klanten leveren hun logo en teksten aan en PostMasters drukt deze op een full colour flyer of maatwerk brievenbus huisstijl pakket. Dit betekent dat klanten hun medewerkers naast een gezellig avondje ook kunnen bedanken voor hun inzet of zomaar kunnen verrassen. Instellingen in het onderwijs en de zorg hebben afgelopen periode al gebruik van dit initiatief gemaakt, bedrijven volgen nu ook steeds meer nu dat bedrijfsuitjes met elkaar voorlopig niet meer kan.

Dit is ook wat Duurzaam Bedrijfsuitje ervaart, maatschappelijk uitjes zoals een dagje helpen bij een zorginstelling, goeddoel of zorgboerderij kan even niet. Deze pakketten zijn dan ook een nieuw concept en verdienmodel, waarbij maatschappelijk en duurzaamheid centraal staan. De artikelen worden duurzaam verpakt en verzonden. Ook in de relatiegeschenken van Prikkels zijn er vele duurzame producten verkrijgbaar. En mocht een pakket uiteindelijk niet geleverd worden, dan wordt het aan een goeddoel geschonken.

Wilt u meer weten over dit initiatief kijk dan op https://duurzaam-uitje.nl/online-teambuilding-borrelpakket of bel 085-1301175.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners