Congres+Wet%2D+en+Regelgeving%3A+wat+leren+we+na+een+paar+jaar+WKR+en+evenementen%3F
Nieuws

Congres Wet- en Regelgeving: wat leren we na een paar jaar WKR en evenementen?

CONGRES WET- EN REGELGEVING EVENTBRANCHE - Het lag even op zijn gat, erg actief werd er niet gecontroleerd, maar nu komen toch echt de eerste geluiden binnen. Adviseurs van Deloitte stuiten op bedrijven die net op tijd hun evenementen op een korte wijze in de boeken wisten te krijgen, maar ook bedrijven die de WKR 'verkeerd' interpreteerden en daarvoor boetes ontvingen.

Daarom is het zo goed dat we tijdens het EventBranche Congres: Wet- en Regelgeving in de eventbranche een goede update krijgen. Even de wet weer opfrissen en dan een scherpe blik naar de evenementenpraktijk. Waar moeten we voor oppassen, hoe gaan we te werk en wat zijn voorbeelden uit de praktijk waar we wat van moeten leren?

Cartoon: LokoCartoons

Daarmee is de WKR, naast beveiliging van zakelijke evenementen anno 2018 en de AVG, 1 van de 3 onderwerpen die maandag 5 november in het imposante Pathé Leidsche Rijn worden behandeld. In een dagdeel weer volledig bijgespijkerd. 'We proberen zo snel mogelijk de theorie naar de praktijk te koppelen, om zo veel mogelijk vragen in de plenaire sessies beantwoord te krijgen. Zelfs al mocht je vraag die middag niet beantwoord worden, dan zijn er nog kennistafels waar je in een kleinere setting de experts kunt raadplegen. En vanzelfsprekend bieden wij de nazorg om voor de bezoekers ingewikkelde kwestie na afloop alsnog in kaart te brengen. Kortom een congres dat antwoorden en inzichten biedt.'

Alles weten over de nieuwste wet en regelgeving, en hoe je dit toepasbaar maakt in je dagelijkse werk? Registreer dan nu voor het Congres Wet & Regelgeving, op 5 november bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn, via www.eventbranchecongres.nl
 



Over de locatie
Pathé Utrecht Leidsche Rijn biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen in het midden van het land. Dit moderne theater gelegen aan de ‘Cultuuras’ van Utrecht Leidsche Rijn heeft 7 film-, eventzalen van 180 tot 660 personen, ruime foyers en multifunctionele breakout ruimtes. Uiteraard beschikt de locatie in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen. Absoluut uniek zijn de mogelijkheden op het dak van dit theater. De rooftop geeft u 360 graden vrij zicht over Utrecht en de mogelijkheid om een buiten evenement, filmvoorstelling , borrel of feest te realiseren. Pathé Utrecht Leidsche Rijn heeft veel daglicht en ruime foyers aansluitend op de zalen met meerdere bars. De bioscooplocatie biedt heerlijke culinaire creaties i.s.m. Oseven, van lunch arrangement tot volwaardig diner.
www.pathebusiness.nl
 

     

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.