Congres- en vergaderclassificatie deelt 13 Vergaderhamers uit

19-10-2010 - De Vergaderhamer is al enkele jaren het keurmerk voor vergader- en congreslocaties. Uiteenlopend van 1 tot 5 Vergaderhamers geeft de hamer een opdrachtgever duidelijkheid over de kwaliteit en capaciteit van een locatie. Een overzicht van de onlangs uitgedeelde Vergaderhamers:

4 Vergaderhamers voor Green Meets te Erica
Aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen in Drenthe ligt het recent gebouwde hotel en het conferentieoord De Fijnfabriek. Duurzaam gebouwd met de meest innovatieve en energiezuinige voorzieningen. Het hotel wordt verwarmd met aardwarmte en het dak is gemaakt van glasplaten. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspanning. Het 4 sterren hotel omvat naast het conferentieoord een par 3 golfbaan, 27 kamers, wellness- en fitnessfaciliteiten. Deze accommodatie verdient 4 vergaderhamers aldus inspecteur Shirley Kleisen-Wigéri van Edema.

5 Vergaderhamers voor Van der Valk Hotel Middelburg
Inspecteur Kirsten Brisard heeft na een uitvoerige inspectie geconcludeerd dat Van der Valk Hotel Middelburg toe kan treden in de 5-hamercongrescategorie. Ongetwijfeld het paradepaardje van de Van der Valk groep. Bijzonder goed gelegen, parkeerplaatsen voor de deur en een gloednieuwe stijlvolle zakelijke inrichting. Het hotel beschikt over 10 zalen, waarvan 4 boardrooms. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten tot maximaal 400 personen. De basisuitrusting van de zalen en boardrooms bestaat uit: airconditioning, WiFi-internet, projectiescherm en een minibar met refreshments.

4 Vergaderhamers voor Bel Air Hotel te Den Haag
Bel Air Hotel, gunstig gelegen tussen Den Haag en Scheveningen, ontvangt 4 vergaderhamers. Het viersterrenhotel is een prima accommodatie die een goed aanbod heeft voor de zakelijke markt en geschikt is voor kleinere conferenties zonder expositie, aldus inspecteur drs. Dorrit Gruijters. Voor iedere training, conferentie, vergadering, congres of bijeenkomst kunt u terecht in het multifunctionele meetingcenter, in een luxe boardroom of in een van de verschillende gesprekskamers.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 2. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 3. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 4. World Forum The Hague

  Hosting the World!
 5. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners