Concepten voor online kerst events

19-10-2020 - Er moet altijd 1 de eerste zijn, dit jaar Event Impuls, maar dan ook wel met een goed doordacht online aanbod: kerst events. Diverse eventleveranciers bundelen de krachten voor deze online kerstevents. 'Vindt u het regelen van een originele kerstborrel, eindejaarstoespraak of nieuwjaarsreceptie een uitdaging in coronatijd? Ga dan eens praten met Event Impuls.'

Deze innovatieve speler in de evenementenbranche ontwikkelde een uitgebreide ‘menukaart’ voor uw event op maat, waarbij ze hun expertise op een creatieve manier combineren met alle (technische) mogelijkheden die het platform Transmisión Livestreams van Invitado biedt.

Event Impuls werkt met diverse gerenommeerde partijen in de evenementenbranche samen. Zij bundelden hun krachten, met als resultaat een totaaloplossing voor ieder bedrijf dat momenteel worstelt met de vraag hoe je in deze tijd in hemelsnaam een geslaagd eindejaarsevenement optuigt. Met de connect-oplossing van Invitado (Transmisión Livestreams) zorgt Event Impuls voor een online feestlocatie waar uw medewerkers elkaar kunnen ontmoeten – plenair, in groepjes of een-op-een. Daar is niks te gek: uw kunt uw bezoekers bijvoorbeeld laten genieten van spetterend entertainment, zoals een dj die online verzoekjes draait of artiesten die optreden. Maar u kunt ook denken aan interactieve programmaonderdelen die verbindend werken en de teamspirit verhogen, zoals een quiz, bingo, chat roulette, bedrijfs-challenges, zelfs een online waarzegger. De techniek is betrouwbaar, perfect geregeld en er is zelfs een helpdesk om uw collega’s tijdens het event te ondersteunen waar nodig. 

In de sfeer
De live stream komt in principe vanuit een ruimte in uw eigen bedrijf, die voor de gelegenheid tot studio wordt ingericht door professionele technici. De stylisten van 2Nice brengen de ruimte desgewenst in no time in de juiste sfeer. Samen eten, niets verbindt meer dan samen eten en drinken. Ook daaraan is gedacht. Of het nu gaat om een interactieve wijnproeverij of een cocktailworkshop: Event Impuls zorgt ervoor dat alles op een feestelijke manier bij iedereen wordt thuisbezorgd - als u wilt zelfs door de kerstman. Dat geldt uiteraard ook voor andere hapjes en drankjes, waarbij uw medewerkers via een online keuzeformulier hun persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven.

Verlanglijstje
Bovenstaande is slechts een greep uit alles wat mogelijk is. Event Impuls biedt een veelzijdig basispakket, maar gaat graag met u in gesprek over uw verlanglijstje met speciale wensen en ideeën. Zodat u ook dit bijzondere jaar samen kunt afsluiten op een manier die alle collega’s nog lang zal bijblijven.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.
 2. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. The Hague Conference Centre

  Geweldige bereikbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en state-of-the-art voorzieningen maken van iedere bijeenkomst...
 4. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 5. Wolterinck Event Decoration B.V.

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners