Computable Awards volledig hybride evenement vanuit Huis ter Duin

17-09-2012 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - De Computable Awards komen eraan. Dit zijn de Nederlandse IT-business awards. Vakblad Computable reikt op 4 oktober de prijzen uit tijdens het Computable Awardsgala in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Computable Awards zullen in hybride vorm plaatsvinden en gebruik maken van een live stream, social media en het fysieke evenement in Huis ter Duin.

Twaalf categorieën zetten Nederlandse bedrijven, personen en projecten in het zonnetje en voor het eerst zal er ook een Partner Van Het Jaar Awards worden toegekend. De presentatie is in handen van hoofdredacteur Johannes van Bentum en vakvrouw Dina-Perla Portnaar.

'Ieder hedendaags evenement maakt gebruik van social media vóór, tijdens en na het event. Een live stream is in vele gevallen een prachtige toevoeging. Kennis, kunde en sfeer worden via de stream met relevante mensen gedeeld die er niet bij kunnen zijn. Het bereik wordt groter en soms krijgt een lokaal evenement via een live stream en via social media een internationaal karakter. Het contactmoment met de doelgroepen wordt door een hybride aanpak vastgehouden. Evenementen zijn niet meer op zichzelf losstaande entiteiten maar ondersteunen voortdurende communicatie tussen klanten, bedrijven, organisaties en meer', zegt Portnaar.


Lezers van Computable konden een partij voor een award voordragen die in het afgelopen jaar duidelijk opviel door een geslaagd, innovatief of omvangrijk project. In totaal zijn er 471 voordrachten gedaan. Een onafhankelijke vakjury bestaande uit vier personen selecteerde vijf genomineerden voor iedere award. De ranking door de jury en het aantal stemmen van de lezers bepalen de winnaars. 'Stemmen kon tot 14 september. Geen idee nog wie de winnaars van dit jaar zullen zijn. Mijn taak is beperkt tot de presentatie, dus ik hoor het vlak vóór de uitreiking. Volg gerust #ComputableAwards op Twitter voor een aantal nieuwtjes in aanloop naar het event', zegt Portnaar.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Wageningen International Congress Centre

  Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij...
 2. Zuidpool

  In de wintermaanden wordt Strandzuid omgetoverd tot de meest hippe winterlocatie van Nederland. De Zuidpool. In...
 3. Strandzuid

  Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.
 4. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.
 5. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners