Computable Awards volledig hybride evenement vanuit Huis ter Duin

17-09-2012 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - De Computable Awards komen eraan. Dit zijn de Nederlandse IT-business awards. Vakblad Computable reikt op 4 oktober de prijzen uit tijdens het Computable Awardsgala in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Computable Awards zullen in hybride vorm plaatsvinden en gebruik maken van een live stream, social media en het fysieke evenement in Huis ter Duin.

Twaalf categorieën zetten Nederlandse bedrijven, personen en projecten in het zonnetje en voor het eerst zal er ook een Partner Van Het Jaar Awards worden toegekend. De presentatie is in handen van hoofdredacteur Johannes van Bentum en vakvrouw Dina-Perla Portnaar.

'Ieder hedendaags evenement maakt gebruik van social media vóór, tijdens en na het event. Een live stream is in vele gevallen een prachtige toevoeging. Kennis, kunde en sfeer worden via de stream met relevante mensen gedeeld die er niet bij kunnen zijn. Het bereik wordt groter en soms krijgt een lokaal evenement via een live stream en via social media een internationaal karakter. Het contactmoment met de doelgroepen wordt door een hybride aanpak vastgehouden. Evenementen zijn niet meer op zichzelf losstaande entiteiten maar ondersteunen voortdurende communicatie tussen klanten, bedrijven, organisaties en meer', zegt Portnaar.


Lezers van Computable konden een partij voor een award voordragen die in het afgelopen jaar duidelijk opviel door een geslaagd, innovatief of omvangrijk project. In totaal zijn er 471 voordrachten gedaan. Een onafhankelijke vakjury bestaande uit vier personen selecteerde vijf genomineerden voor iedere award. De ranking door de jury en het aantal stemmen van de lezers bepalen de winnaars. 'Stemmen kon tot 14 september. Geen idee nog wie de winnaars van dit jaar zullen zijn. Mijn taak is beperkt tot de presentatie, dus ik hoor het vlak vóór de uitreiking. Volg gerust #ComputableAwards op Twitter voor een aantal nieuwtjes in aanloop naar het event', zegt Portnaar.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 2. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 3. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 4. Amstel Boathouse

  Nieuwe eventlocatie aan de oever van de Amstel
 5. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Maurik is het gehele jaar geopend voor een inspirerende...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners