Communiceren vanuit de meest gezellige en sfeervolle professionele AVEX Studio A2 Café

13-11-2020 - Centraal gelegen aan de snelweg A2 bij Breukelen, tussen Utrecht en Amsterdam is onze professionele AVEX Studio A2 Café verrezen. Een multifunctionele studio waarbij u een kroeg binnenstapt. De sfeer ademt warm, gezellig, gemoedelijk en het gevoel dat de klok even stil staat. Ideaal geschikt voor uiteenlopende online uitzendingen om bijvoorbeeld uw medewerkers een hart onder de riem te steken voor de feestdagen.

Online thema’s als een virtuele kerstborrel, een pubquiz, een bingo, een aprés ski thema zijn uitermate geschikt in dit thema decor. En natuurlijk een interview met uw CEO aan de stamtafel van de AVEX Studio A2 Café niet te vergeten.

Deze ruime bruine kroeg setting met een indrukwekkende bar met barkrukken en een grote stamtafel biedt plaats aan meerdere sprekers (inclusief host) met in achtneming van de 1,5 meter afstand maatregel. Qua look-and- feel is heeft onze studio een groot display voor bijvoorbeeld op maat gemaakte logo animaties, logo’s op het scherm en speciale naamtitels voor de sprekers.

Naast dat de sprekers fysiek aanwezig kunnen zijn aan tafel in de studio beschikken de AVEX STUDIOS de technische mogelijkheid om sprekers op afstand deel te laten nemen aan de uitzending. De spreker zal vanaf zijn laptop of tablet via een virtual meetingroom deelnemen vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld. Ook kunnen wij verschillende (internationale) studio’s aan elkaar koppelen. In deze studio is het ook mogelijk om (tegen meerprijs) de spreker op afstand, virtueel ‘aan tafel’ plaats te laten nemen. Door een display in portrait aan de studiotafel te plaatsen lijkt het optisch dat de spreker fysiek ‘aan tafel’ in de studio aanwezig is.

 

Professionele studio
Met de inzet van de complete AVEX Studio A2 Café bent u met 30 minuten ‘up-and-running’. Naast dat de studio goed bereikbaar is via de invalswegen van de A2, A10, A12 en A27 beschikt de studio over voldoende gratis parkeerplaatsen.De opzet van de locatie is ruim zodat de 1,5 meter ruimte tussen sprekers en AV-team gegarandeerd is. Ook beschikt de studio over een eigen toiletfaciliteit en naastgelegen parkeergelegenheid direct bij de studio.

Ervaren team
AVEX heeft veel ervaring met het faciliteren en organiseren van live streams. De basis van een goede broadcast zit voor 80% in de voorbereiding.

Het adres van de AVEX Studio A2 Café: De Corridor – 3621 ZA Breukelen

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 2. Kinly Rental B.V.

  Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het...
 3. ACS audiovisual solutions

  Passende audiovisuele- en IT oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres.
 4. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 5. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners