Climate Planet: letterlijk de wereld als eventlocatie. En dat een maand lang...

05-07-2018 - Van 6 oktober tot 3 november staat Climate Planet, een 20 meter hoge wereldbol, op het Jaarbeursplein in Utrecht. De experience toont de urgentie van klimaatverandering en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Gedurende een maand is deze speciale locatie ook te boeken voor zakelijke evenementen.

Climate Planet toont een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde; een spectaculair uitzicht vanuit de ruimte door de live gestreamde beelden vanaf 4 NASA-satellieten. Een 360 graden film neemt je mee op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst. Gedurende een maand worden in samenwerking met bedrijven en organisaties in de bol allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals. Samen met nog 192 landen werkt Nederland aan het realiseren van deze 17 werelddoelen, die gaan over armoede, veiligheid, schone energie en gelijkheid.

Climate Planet als eventlocatie
Voor zakelijk en duurzaam Nederland is Climate Planet dé evenementenlocatie in oktober. De locatie biedt plek aan 300 gasten voor ontbijt, lunch, borrel, relatiemiddag, diner of een daginvulling op maat.

Vineyard is de food & beverage partner van Climate Planet. Behalve dat Vineyard een lokale partner is die werkt volgens de seizoenen, een duidelijk wastevrije en circulaire productie nastreeft, en een flexibel aanbod in samenwerking met lokale bedrijven heeft, bereiden en presenteren zij het totale assortiment tijdens Climate Planet plantaardig.

Voor meer informatie mail naar info@climateplanet.nl of neem telefonisch contact op via: 030 – 275 96 29.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners