Claus+Event+Center+evenementenlocatie+voor+awarduitreiking+van+Total+Nederland
Nieuws

Claus Event Center evenementenlocatie voor awarduitreiking van Total Nederland

EVENEMENTENLOCATIE PARTYCENTRA - Onlangs werd door Performance Improvement, in opdracht van Total Nederland, in samenwerking met Claus Event Center de jaarlijkse uitreiking van de Top Service & COPA awards georganiseerd. De awarduitreiking met als thema 'License to win', werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond.

Performance Improvement was verantwoordelijk voor het concept en de organisatie van het evenement. Samen met Claus Event Center heeft Performance Improvement het concept 'License to win' vertaald op de locatie.

Ruim 400 stationsmedewerkers, dealers en exploitanten van Total Nederland waren aanwezig bij de awarduitreiking. De gasten, die aan lange tafels zaten, kregen een diner uitgeserveerd. De prijswinnaars werden op een interactieve manier bericht dat zij een prijs hadden gewonnen. Zo konden zij bijvoorbeeld met behulp van blauwe uv-lampjes op hun uitnodiging zien of zij in de prijzen waren gevallen. Er vielen prijzen in de categorieën zilver, goud, platina en COPA (Commercial Performance Award). Na de uitreiking werden de gasten begeleid naar de Spiegelsalon voor het dessert en om elkaar te feliciteren.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.