Circuit Zandvoort en Intertent openen Paddock Club

19-04-2018 - Circuit Zandvoort en Intertent verstevigen de samenwerking. Daarmee zal Intertent de aankomende jaren de exclusieve leverancier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort zijn. Onderdeel van deze samenwerking is de bouw van de Paddock Club in de Tarzanbocht. Daarvoor is de Manhattan geplaatst. Een exclusieve accommodatie van Intertent.

Fotobijschrift: v.l.n.r.  Erik Weijers (Circuit Zandvoort), Wouter Zick (Intertent), Roland de Boer (Intertent), Edwin Sibbel (Circuit Zandvoort).

De Manhattan is een modern en stijlvol paviljoen. Bijzonder door de hoogte van 8 meter en hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen en 30 meter breed. Met deze bijzondere accommodatie wil Circuit Zandvoort zich verder ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie, waarbij nog meer bedrijven en families een bezoek aan Circuit Zandvoort op ‘poleposition’ van hun activiteitenlijst zullen zetten.

Wouter Zick: ‘Wij zijn bijzonder trots dat wij met de bouw van de Manhattan de strategie van Circuit Zandvoort mogen ondersteunen en het vertrouwen krijgen voor een langdurig en intensief partnership‘.

Edwin Sibbel: ‘Met de realisatie van deze schitterende en multifunctionele Paddock Club bevestigt Intertent dat wij voor de juiste kwalitatieve partner hebben gekozen om meer zakelijke bijeenkomsten naar Circuit Zandvoort te halen’.

Op 14 mei vindt de EventBranche Borrel plaats op Circuit Zandvoort. Waan je in de wereld van de Formule 1 en de Grand Prix, proef de sfeer op het legendarische circuittraject, ontdek de zakelijke mogelijkheden, de VIP-lounges van o.a. Heineken en Redbull en laat je inspireren door ludieke sprekers in de Paddock Club. 
Ook aanwezig zijn? Kijk voor meer informatie op de website.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners