Chef-koks verzorgen catering tijdens Prins voor een Dag

21-09-2010 - Een van de meest opvallende relatiedagen van Nederland, komt met een nieuwe stunt. Prins voor een Dag heeft de krachten van diverse chef-koks weten te bundelen.

De Haagse Chef-koks bundelen krachten tijdens ‘Borrel à la Carte’ in Hilton The Hague, de afsluiter van Prins voor een Dag. In plaats van een standaard diner is gekozen voor een culinaire marktsetting. 'Tijdens de afsluitende ‘Borrel à la Carte’ verzorgt iedere partner een voor-, hoofd- of een nagerecht. Gezamenlijk vormen deze gerechten een volledig walking diner met het beste van Den Haag en biedt het de deelnemers een bijzondere culinaire ervaring', aldus de organisator Den Haag Marketing.

Prins voor een Dag bestaat dit jaar voor het eerst uit twee dagen. Voor de tweede dag, op maandag 27 september, worden evenementenbureaus en overige intermediairs uitgenodigd. 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. The Food Line-up

    Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
  2. Bakx & Meijer Catering

    ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
  3. Grill`nSmoke BBQ Catering

    Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
  4. Food Jazz & DJ's

    Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
  5. Party Rent Group

    Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners