Champagne+Experience+maakt+entree+in+evenementenbranche
Nieuws

Champagne Experience maakt entree in evenementenbranche

Een glas bubbels om een boodschap op een effectieve manier naar de doelgroep over te brengen. Champagne Experience-oprichter Rogier de Bonth liet, in samenwerking met Van Dam Catering en Amsterdam Boats, de evenementenbranche op vier avonden in maart kennismaken met de communicatieve kracht van champagne.

Bureaus, corportate eventmanagers en locaties uit het netwerk van Champagne Experience werden in een klein gezelschap uitgenodigd om kennis te maken met het concept. Tijdens de avonden, die op de HRH boot van Amsterdam Boats plaatsvonden, werd hen uitgelegd wat de Champagne Experience voor een evenement kan betekenen.

De Bonth meent dat veel bedrijven nog altijd moeite hebben met het op een juiste manier overbrengen van een boodschap. Het vormt volgens hem 'altijd een heikel punt binnen de communicatie', zo is te lezen op High Profile. Champagne kan volgens De Bonth als hulpmiddel dienen om dit probleem op te lossen. Door de boodschap met een product als champagne te ondersteunen en te versterken, wordt de boodschap beter ontvangen. Positieve associaties met het product zouden er namelijk voor zorgen dat mensen de boodschap beter begrijpen, sneller accepteren en langer onthouden. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.