23 maart 2007

Cees Helder bereidt VIP beach barbecue in Ahoy

Rubrieken

De lunch wordt bereid op een aantal barbecues op het speciaal aangelegde strand in de ‘Experience Hall’, een extra ‘belevingshal’ die dit jaar voor het eerst aan de beurs VISMA 2007( 29 maart – 1 april) is toegevoegd. Helder, die restaurant Parkheuvel met zijn kookexpertise 3 Michelin-sterren bezorgde, zal zijn barbecue-kunsten op donderdag 29 maart rond het middaguur in Ahoy Rotterdam vertonen.
De VISMA Experience Hall
Voor de VIP-lunch op de openingsdag van VISMA 2007 zijn een aantal prominenten uitgenodigd, waaronder Kees Kist, Dick Jol, Chris Woerts (directeur Feyenoord), Marcel van Breda (directeur Schmidt Zeevis), Peter Bonthuis (directeur Sparta) en Joop Zijlaard.
VISMA Experience Hall
De drie hoofdmoten van VISMA 2007 zijn: Hengelsport (vele noviteiten), Boten (verrassende ontwikkelingen) en Internationale Visreizen (meer dan 100 buitenlandse topbestemmingen).

De beurs is breder van opzet en bruisender dan ooit, mede dankzij de toevoeging van een extra tentoonstellingshal: de VISMA Experience Hall. Hier wordt een rand-programma georganiseerd met de meest uiteenlopende activiteiten. Van een bezoek aan het Rex Hunt Matt Hayes Fishing Pavilion, de Hartevelt Viskwis en de Hengelfluisteraar tot aan Fun4Kids, BBQ Beach en de wervelende Modeshow.

Voor openingstijden, toegangsprijzen en programma kijk op VISMA.nl