
'Door de bijzondere setting in de natuur kom je als gast van ‘Buitengewoon in het land’ letterlijk in contact met de omgeving waar je eten vandaan komt. Dit gebeurt ook door de ingrediënten waarmee gekookt wordt en de gesprekken met de producenten die tijdens het diner aanschuiven. Die factoren dragen allemaal bij tot een omgeving waar memorabele ontmoetingen kunnen plaatsvinden', aldus organisator Grand Catering. 'Doordat we de tafel deze zomer langer op één locatie laten staan, kunt u deze unieke ervaring ook voor uw organisatie inzetten.'
Dit jaar tourt ‘Buitengewoon in het land’ door Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Twente en Zeeland. Tourschema:
- Half mei Boerderij Lindenhoff, Baambrugge (Hemelvaart)
- Begin juni Landgoed Schaep & Burgh, ’s-Graveland
- Half juni De Oostvaardersplassen, Flevoland
- Eind augustus Dakfarm, Amsterdam
- Begin september Wijnhoeve De Kleine Schorre, Drieschor
- Vrijdag september Wijngaard De Amsteltuin, Amstelveen
- Eind september Hoeve Ravenstein, Baarn