Catering Lokaal maakt van het mysterieuze Fort Altena een eventlocatie

05-04-2018 - HISTORISCHE EVENEMENTENLOCATIE - Pal aan de A27, een grote plenaire ruimte, zeer veel subzalen, een royaal terras en oneindige mogelijkheden op het glooiende buitenterrein voor uw teambuilding activiteiten. Nu Fort Altena is overgenomen door Catering Lokaal is de locatie ook echt als evenementenlocatie in de markt gezet, maar dan wel eentje met een bijzonder verhaal...vol geheime afspraken.

De gehele exploitatie van Fort Altena komt in handen van Catering Lokaal. De huidige activiteiten, de dagelijks geopende brasserie alsmede het personeel worden overgenomen en verder uitgebreid. De locatie, welke al vele jaren bestaat, heeft inmiddels een grote metamorfose doorgemaakt en is nu uitermate geschikt voor allerlei soorten events. 'Voor grotere plenaire sessies is Loods K uitermate geschikt voor elk congres of ander event. De hoge ramen tot aan de grond verbinden Loods K met een groot buitenterras. Hier kunt u na afloop van uw event in de buitenlucht genieten van een afsluitende borrel en een hapje.' 

Veel subzalen
De 2 kazernes op het terrein en het Torenfort bieden ruimte voor minstens 14 subruimtes! Tevens is er de mogelijkheid om het omliggende landschap inclusief bunkers te betrekken. Dit sluit perfect aan op de laatste vergadertrend: ’Vergaderen met uitzicht, in de frisse lucht & natuur!’. Het natuurlijke landschap rondom het fort is bij uitstek de plek voor spectaculaire teambuilding activiteiten. Glooiende grasvelden, grote waterpartijen en spannende bunkers voor bijvoorbeeld underground escape rooms zijn beschikbaar voor de zakelijke markt voor groepen van 25 tot 1000 personen.

Lokale catering kan niet ontbreken
Eten en drinken zijn uiteraard niet onbelangrijk tijdens een event. Vanuit onze compleet uitgeruste keuken verzorgen onze koks heerlijke gezonde & vernieuwende catering, uiteraard allemaal afkomstig van onze lokale helden uit de omgeving. Want ook bij Fort Altena vinden we meaningfull business voor onze omgeving belangrijk. Van een foodtruckfestival, een BBQ met stoere koks, lunches, uitgebreide borrels tot uitgeserveerde diners, niets is ons te gek. En hoe leuk is het dat het beste worstenbroodje van 2018 bij de lokale bakker bij ons om de hoek vandaan komt!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 3. Watergoed

  Evenementenlocatie Watergoed: een unieke en multifunctionele locatie die de basis biedt voor een geweldig...
 4. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 5. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners