CASE+%2D+Wolt+medewerkers+spelen+hoofdrol+in+eigen+TV+show
Cases

CASE - Wolt medewerkers spelen hoofdrol in eigen TV show

Wolt is een snelgroeiend Europees techbedrijf met roots in Estland. De komst van de 2000ste medewerker was een mijlpaal, die groots gevierd moest worden. En dat gebeurde ook, waarbij bij het invullen van het concept een belangrijke rol was weggelegd voor de medewerkers zelf.

Opdrachtgever Wolt en bureau Jolos hadden een hoofdconcept voor ogen: een TV-show. Binnen dat concept was er alle ruimte voor de medewerkers om invulling te geven aan het creatieve - en het productieproces. 

Alle betrokkenen werden aangenaam verrast door de positieve energie van de medewerkers. Die vertaalde zich ook daadwerkelijk in een toffe TV show, waarbij medewerkers schitterden als dansers, presentator en scriptschrijvers.

De aanloop naar de show was al een feest vol creativiteit en ook de show zelf bracht de medewerkers op de banken van enthousiasme. Dit evenement leeft voort als een legende onder de Wolt-ers. Ook juryleden van de Bea World Awards werden warm van dit concept en van de uitvoering. Reden waarom dit event beloond werd met een bronzen medaille in de categorie B2i Events.

What is it like working at Wolt? l Brand Video from Vita Pictura on Vimeo.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.