Carlton President heropent acht inspirerende ruimtes voor events

04-04-2018 - Het team van Carlton President in Utrecht vierde afgelopen week de heropening van haar eventzalen. De verrassende combinaties, concepten en technologische innovaties zijn terug te zien in de 3 unieke brainstormzalen, 5 training- en vergaderzalen en de congreszaal. Stuk voor stuk ruimtes waar inspirerend design, een speelse vibe en technologische innovatie elkaar versterken.

Audiovisuele dienstverlener AVEX uit Breukelen heeft de nieuwe zalen voorzien technologische innovatie.  Als specialist op het gebied van beeld en geluid kent AVEX voor elke ruimte en voor elke presentatie de juiste oplossing. Bij Carlton President haal je het beste uit jezelf. Of het nu gaat om een informele meeting op het zonnige terras, of een spectaculair event door het hele hotel, Carlton President geeft je alle ruimte en persoonlijke aandacht zodat je tot bijzondere resultaten kunt komen.
 
Dit 4-sterren hotel in Utrecht is klaar voor de toekomst. General manager Bart Blikman: “Wij geloven erin dat hotels meer moeten bieden dan alleen een plek om te verblijven of te overnachten. Geïnspireerd door contrasten als work vs. play, public vs. private, urban vs. nature en ontwikkelingen op food- en tech gebied is het hotel een bijzondere plek om te verblijven, over te praten en met plezier naar terug te keren”. 
 
Zo wordt er een prikkelende omgeving gecreëerd die gasten beweegt. Zowel in de kamers als in de zalen zijn unieke combinaties van kleuren, materialen en digitale ondersteuning gebruikt waardoor er veel ruimte is voor zowel werken als ontspanning. “Na AVEX als gast te hebben mogen verwelkomen voor hun kwartaalmeeting zijn we verder in gesprek gegaan over de toekomst. De ideeën vanuit AVEX met betrekking tot innovatie hebben geleid tot goede investeringen op gebied van technologie, waardoor elke vergadering of brainstorm in onze zalen nog dynamischer is geworden”. 
 
Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de kamers en de zalen zal in de zomer van 2018 ook de begane grond met de lobby, bar en restaurant worden gerenoveerd. Het kenmerkende pand is gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen en is 200 meter van de bushalte gelegen. 
 

Carlton President viert heropening zalen from AVEX on Vimeo.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Walibi Holland

  Walibi Holland is met zijn nieuwe BizNiz Center dé aangewezen plek voor jouw meeting, vergadering, bedrijfsuitje of...
 2. World Forum The Hague

  Hosting the World!
 3. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 4. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 5. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners