Camping Op Stelten; een unieke samenwerking tussen bureau en locatie

14-05-2019 - XSAGA Festivals en evenementenlocatie Vliegveld Twenthe hebben de handen ineengeslagen en komen met een nieuw initiatief; ‘Camping Op Stelten’. Een mix tussen een camping en een uniek gezinsfestival op een unieke locatie. Een super stoere plek waar volop tijd is om samen buiten te spelen, samen te bouwen, te ontdekken en te ontspannen. Waar kinderen én ouders in rep en roer raken, omdat zoiets normaals als buitenspelen zo abnormaal is geworden.

Camping Op Stelten is ontstaan vanuit het feit dat wij geloven in écht contact. De huidige generatie kinderen besteedt per dag gemiddeld twee en een half uur op een mobiel apparaat en speelt te weinig buiten. Hierdoor mist 1 op d 3 kinderen basale vaardigheden. Door de hoge werkdruk bij de ouders bestaat er ook een grote hang naar écht samenzijn. De huidige technologie doet ons soms vergeten hoe belangrijk het is om simpelweg tijd met onze kinderen door te brengen en daadwerkelijk aandacht te hebben voor elkaar.

De locatie
Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe is met bijna een kilometer aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, hangars, shelters en diverse adembenemende historische gebouwen de ultieme playground! Met 7 hectare parkeermogelijkheden, 3,5 hectare aan festival kampeergrond en een adembenemende bosrijke omgeving is er plek voor 5 tot 50.000 man om te spelen, ravotten, ontdekken en te genieten.

Camping Op Stelten
Camping Op Stelten faciliteert een doorlopend programma, zonder specifieke (muzikale) line-up, vol activiteiten die uitdagen tot samen ontdekken. Samen logeren in een tent onder de sterren. Gein trappen, fikkie stoken, hutten bouwen. Steltenrace en kampvuurverhalen. Een boswandeling en uilenballen pluizen. Kortom alles voor kinderen van 4 tot 84 jaar!

Geef jouw kinderen en jezelf een verrassend cadeau. Een weekend met weinig tijd voor technologie en heel veel tijd voor elkaar. Een bijzondere plek waar jullie samen kunnen genieten van een geweldig campingterrein, een gevarieerde keuken en verschillende activiteiten. Kom een weekend genieten van onze georganiseerde chaos!

Voor meer informatie kijk op www.campingopstelten.nl / www.xsagafestivals.nl / www.vliegveldtwenthe.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 2. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 3. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 4. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 5. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners