Business+Centre+Nederland+eerste+vergaderlocatie+met+keurmerk+voor+vegetari%C3%ABrs
Nieuws

Business Centre Nederland eerste vergaderlocatie met keurmerk voor vegetariërs

VERGADERLOCATIE - Business Centre Nederland (BCN)heeft als eerste vergader- en trainingsaccommodatie het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs. Dit keurmerk wordt gegeven aan bedrijven die op hun menukaart genoeg keuze bieden aan mensen die (een dagje) geen vlees willen eten.

De consument weet dus zeker dat als hij een conferentie of vergadering organiseert bij Business Centre Nederland dat men goed terecht kan voor een vleesloze maaltijd. Het keurmerk wordt beheerd door de Nederlandse Vegetariërsbond (NVB). 'We zijn trots dat er met BCN nu ook een vergaderlocatie is aangesloten bij het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs. Met dit keurmerk maakt BCNduidelijk dat tijdens de lunch of diner tussen vergaderingen door er goed vegetarisch kan worden gegeten. Vleesloos eten past in een bewuste en gezonde levensstijl, maar nog niet alle restaurants en vergadercentra spelen hier goed op in. Met het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs willen we helderheid verschaffen en de groei van het aanbod van vegetarische maaltijden bevorderen', aldus Floris de Graad (directeur NVB).

'Het resultaat van een bijeenkomst wordt mede bepaald door de locatie. Een gezonde leeromgeving is daarvoor onmisbaar, daarom investeert Business Centre Nederland in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Business Centre Nederlandis continue bezig om met iedere bedrijfsbeslissing onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven en levend te houden op onze locaties. Zo gaan we samen voor een duurzaam resultaat', aldus Janneke Kruithof, Commercieel ManagerBCN.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.