Bureau+achter+brancheverenigingen+versterkt+zich+met+Dirk+Prijs
Nieuws

Bureau achter brancheverenigingen versterkt zich met Dirk Prijs

BRANCHEVERENIGING - Taller Events BV ondersteunt diverse vak- en brancheorganisaties in de eventmarketingsector en versterkte zich onlangs met Dirk Prijs.

Taller Events is werkzaam voor de brancheverenigingen Genootschap voor Eventmanagers, Freelance Event Professionals en Platform Museum Locaties (voorheen Platform Museale Ontvangsten en Evenementen).

Dirk Prijs volgde de studie Leisure Management aan NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda, richting Eventmanagement. Zijn afstudeeronderzoek richtte zich op de zgn. Touchpoints (essentiële belevingsonderdelen) bij evenementen. Werkervaring deed hij op bij Jaarbeurs Catering Services en eventbureau Bruggen Verwiel Eventmarketing. Voor Taller gaat Dirk zich richten op ondersteuning van de drie onder Taller vallende organisaties door het benutten van de mogelijkheden van de nieuwe media (Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn). Voorts is Dirk verantwoordelijk voor de nieuw te lanceren website www.museumlocaties.nl die volgende maand actief wordt.

'Door de succesvolle oprichting van de Freelance Eventprofessionals maar ook door het groeiend aantal leden bij het Genootschap voor Eventmanagers en Platform Museum Locaties ontstond behoefte aan een nieuwe medewerker die inzet op vernieuwde dienstverlening en eigentijdse mediaondersteuning van onze activiteiten', aldus Leon Kruitwagen over de uitbreiding van zijn team.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.