6 oktober 2011

Buitenplaats Amerongen versterkt team met Food & Beverage manager Paul Bremen

Door Sjoerd Weikamp
EVENEMENTENLOCATIE LANDGOED - Per 1 oktober is Paul Bremen werkzaam als Food & Beverage manager van Buitenplaats Amerongen. Reden is de uitbreiding van de evenementenlocaties tot een capaciteit van 350 personen, de heropenstelling van het Kasteel voor publiek en de toevoeging van een museumcafé aan het ensemble.

Paul Bremen is afkomstig van het Crowne Plaza Brussels waar hij in de functie van F&B manager werkzaam is geweest. Daarnaast heeft hij gewerkt in kwaliteitsbedrijven als Hilton London Green Park en het Radisson SAS Hotel Dubai Deira Creek. In zijn nieuwe functie zal Paul Bremen de verdere professionalisering van de F&B afdeling realiseren en de verdere groei die het bedrijf doormaakt in goede banen leiden.

Buitenplaats Amerongen is hét toonaangevende landgoed voor zakelijke evenementen, vergaderingen en privé feesten op de Utrechtse Heuvelrug. Met een team van 8 vaste medewerkers en 40 ambulanten organiseren wij ruim 250 evenementen en festiviteiten per jaar.