‘Ons bedrijf is klaar voor een volgende stap’, aldus Peter-Paul Swijnenburg, directeur van Buitenplaats Amerongen. ‘Wij willen de kwaliteit van onze dienstverlening naar een 5 sterren niveau brengen. Dit is een van de redenen waarom Ron aangenomen is. Wij zijn ervan overtuigd dat het juist met de huidige economische ontwikkelingen van belang is om ons onderscheidende vermogen nog beter tot uiting te laten komen: kwaliteit in service, een hoogwaardig culinair product en oprechte gastvrijheid.’
Ron Zwitserlood beheerst het gastheerschap tot in de puntjes. Hij heeft bij bedrijven als Landgoed Avegoor en Hotel de Roskam als F&B manager gewerkt. ‘De uitdagingen die dit bedrijf mij biedt, pak ik met beide handen aan. Ik hou van verfijning en creativiteit, zowel op culinair gebied als op gastvrijheidniveau. In de sfeervolle ambiance van Buitenplaats Amerongen kan ik deze passies tot uiting brengen.'