Bubbles+Included+verhuurt+champagnetorens+met+styling+en+catering
Nieuws

Bubbles Included verhuurt champagnetorens met styling en catering

De champagnetoren is nog altijd een graag geziene 'decoratie' op evenementen. Het bedrijf Bubbles Included ziet daarin zelfs een gat in de markt en verhuurt compleet verzorgde bubbeltorens met styling en catering op evenementen en feesten.

Bubbles Included is een recent opgericht bedrijf uit Amsterdam dat champagne-, cava-, en proseccotorens verhuurt op bruiloften, (zakelijke)events, presentaties of (openings)feestjes. De torenverhuur is inclusief personeel en het benodigde materiaal. Eventueel verzorgt Bubbles Included ook de styling en catering. 'De bubbeltorens geven een unieke sfeer en stijl aan iedere gelegenheid', aldus het nieuwe evenementenbedrijf.

'De bubbeltorens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en het personeel bij een toren is altijd inclusief. Bubbles Included vervoert de torens en gekoelde flessen per bus naar de betreffende locatie en plaatst ze bij aankomst op de gewenste plek. Ook opbouwen, decoreren, uitschenken en afbouwen wordt verzorgd. Voor een extra feestelijk effect kan de bubbeltoren tijdens een event als lichtobject fungeren. Tussentijds bijschenken van de glazen en uitserveren tijdens het event behoren ook tot de mogelijkheden', aldus eigenaar Jeroen Hilbrink.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.