Bruggen+Verwiel+organiseert+%27anders%27+verjaardagsfeest+voor+Florius
Nieuws

Bruggen Verwiel organiseert 'anders' verjaardagsfeest voor Florius

Een verjaardagsfeest met een bijzonder tintje. Hypotheekspecialist Florius vierde afgelopen week haar vierde verjaardag en wilde dit op aparte wijze met haar relaties vieren. Bruggen Verwiel Eventmarketing tekende voor het concept en de realisatie van een 'anders dan anders'-verjaardagsfeest.

'Florius staat bekend om haar eigenzinnigheid in de financiële wereld', vertelt Diederik Verwiel, creatief directeur van Bruggen Verwiel Eventmarketing. 'Florius staat voor eenvoud, helderheid en Hollandse nuchterheid. Die kernwaarden wilden wij graag vertalen in een unieke aanpak voor het event'.

De jarige trakteert
Het eventmarketingbureau vond die vertaling in een concept waarin niet de jarige met cadeautjes overstelpt wordt, maar waar zij zelf trakteert door wensen van haar relaties in vervulling te laten gaan. Op deze manier kon Florius haar waardering voor haar relaties onderstrepen.

Het verjaardagsfeest vond plaats in Studio 21. Intermediairs mochten bij aanmelding hun wensen kenbaar maken en tijdens het diner werd een aantal van deze wensen vervuld. 'Zo trad een kinderkoor van vijftig kids op voor hun nietsvermoedende voorzitter, werd er op het toneel een eerste surfles gegeven en kreeg een zangtalent les van Babette Labeij, om daarna live voor de zaal op te treden.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.