Britt van Engeland wint zzp-prijs in categorie “Beste Starter” uit ruim 10.000 deelnemers

10-04-2018 - 7 april 2018, AMERSFOORT – Britt van Engeland van B. Your Event Manager is tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort door een expertjury uit meer dan 10.000 deelnemers verkozen tot de beste zzp’er van Nederland in de categorie “Beste Starter”. De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Het is een initiatief van Victor Mundi, het B2B-marketingbureau dat zich inzet om het succes van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers in Nederland (KvK, april 2018) te vergroten.

De ruim 10.000 zzp’ers hebben in de eerste ronde online referenties verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van deze gemiddelde cijfers selecteerde de jury 104 finalisten, die tijdens een pitchevent hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Vervolgens heeft de vakjury – bestaande uit vertegenwoordigers van onder andere Knab, KvK, LinkedIn, Allianz, ZZP Nederland, Harvey Nash, fCN, Uniforce, HNK en Aegon – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2018 uitgekozen.  
 
“Britt is een terechte winnaar van de beste starters award. Haar energieke en open uitstraling spat van het scherm af, dat vertaalt ze vast ook zeker terug naar een hands-on aanpak bij haar opdrachtgevers. Het feit dat ze haar talenten ook nog inzet voor goede doelen maakt het voor ons helemaal af,” aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn, die samen met Jörgen Raymann haar de award overhandigde.  
 
Van Engeland mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort, ten overstaan van bijna tweeduizend andere freelancers en zzp’ers, die dankzij NS-Business Card met 1e klas gratis naar het event konden reizen. “Deze vijfde en daarmee jubileumeditie was een groot succes. 
 
Over Britt van Engeland
Britt van Engeland (1987) uit Gorinchem is een enthousiaste getalenteerde eventmanager met oog voor detail. Zij organiseert evenementen op maat, geheel naar de wensen van haar opdrachtgever, maar wel met een eigen touch. Zij weet haar opdrachtgevers te inspireren, verrassen en ontzorgen. Zij zet in op de emotie van de bezoeker van het event en creëert daarmee echt een beleving. Naast het organiseren van B2B-evenementen, zet zij zich ook nog eens (vrijwillig) in voor projecten voor goede doelen. 
 
Noot van Britt: “Ik zweef van geluk en ben zo ontzettend dankbaar. Na mijn nominatie heb ik zo veel mooie en dierbare referenties mogen ontvangen. Dat vond ik al ontzettend waardevol en heeft er natuurlijk ook aan bijgedragen dat ik deze award in ontvangst mocht nemen. Echt te gek!”, aldus Britt van Engeland.  

Over de FOTY Awards
De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd  
 
finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van Knab, Allianz, Harvey Nash, Het Nieuwe Kantoor (HNK), Kamer van Koophandel (KvK), LinkedIn, ZZP Nederland, Uniforce, fCN, Victor Mundi en Ratecard – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2018 uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er. 
 
Over Victor Mundi
B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de bijna 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi. 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners