Breng de BEA World Awards naar Nederland: nog een paar dagen early bird

27-08-2018 - BEST EVENT AWARD - De plek waardoor buitenlandse opdrachtgevers meer dan eens informeren naar de mogelijkheden in Nederland is Best Event Awards World. Waarom? Omdat ieder jaar de Nederlandse inzenders zeer hoge ogen gooien en jaarlijks meerdere awards meenemen. Die positie moeten we behouden door de beste events weer in te sturen. Het kan nu nog met korting en TIPS voor het inschrijven.

Nog 4 dagen en dan vliegt de early bird korting aan uw neus voorbij. Daarom doet de Best Event Awards World speciaal voor de Nederlandse eventbranche een dringende oproep: schrijf uw beste event in voor de wereldwijde awards voor eventmarketing en live communicatie. 'Verdien internationale roem, eer en naam en pak de business mogelijkheden die hand in hand bij de BEA World awards horen. Laat uw creativiteit en strategisch inzicht zien aan de internationale jury vol topmarketers en communicatieprofessionals.'

'Mooi bijeenkomstigheid: de inschrijfformulieren van BEA World en de Gouden Giraffe Event Awards hebben veel overlap, dus slaat u qua tijd en inzet twee inschrijfvliegen in één klap', aldus het team van de Gouden Giraffe Event Awards, die de BEA World Awards nadrukkelijk ondersteunt. Mister BEA World Salvatore Sagone geeft uitleg over hoe u die internationale award in de wacht sleept:

>> INSCHRIJVEN met uw beste evenement

 

Ook de kaarten om het festival te bezoeken kennen een speciale korting voor EventBranche.nl-lezers. Boek nu uw kaarten en verbreed uw kennis, netwerk en een bak aan eventinspiratie. Dompel uzelf onder in Coimbra (Portugal) 21 t/m 24 november 2018. klik op onderstaande link en vind daar uw kortingscode:

>> Bestel uw kaarten voor BEA World Festival

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners